4 Mar 2025 #1 xahta KY Saygın Üye Coder Yardımsever KAYIT 10 Şub 2025 Mesajlar 634 Çözümler 13 Tepki puanı 466 Kullanılan Source HXACSX Kullanılan Database HXACSX Kullanılan Client HXACSX Merhaba, Bilgmediğim bir sebepten kaynaklı ne yaparsam yapayım 83 lvl başlamıyor 1 lvl başlıyor . normalde çalışıyordu birden gitti sebebi nedir sizce ? CREATE_new_char_value.
Merhaba, Bilgmediğim bir sebepten kaynaklı ne yaparsam yapayım 83 lvl başlamıyor 1 lvl başlıyor . normalde çalışıyordu birden gitti sebebi nedir sizce ? CREATE_new_char_value.
Çözüm Lazoqlu 4 Mar 2025 Çözüm olarak baktığımda, BEGINNER_SETTINGS tablosunu yanlışlıkla silmiş. Ekleyince her şey düzeldi
4 Mar 2025 #2 xahta KY Saygın Üye Coder Yardımsever KAYIT 10 Şub 2025 Mesajlar 634 Çözümler 13 Tepki puanı 466 S.Moderatör - Lazoqlu any desk üzerinden hemen bağlanıp yardımcı olmuştur. sahurda bile yardım ediyor hakkı ödenmez adammmm @Lazoqlu Oyla 0 Downvote
S.Moderatör - Lazoqlu any desk üzerinden hemen bağlanıp yardımcı olmuştur. sahurda bile yardım ediyor hakkı ödenmez adammmm @Lazoqlu
4 Mar 2025 #3 Lazoqlu LazAHS Mobil & Local DB Editör S.Moderatör KY Saygın Üye Kurumsal Üye Coder Yardımsever KAYIT 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,550 Çözümler 40 Tepki puanı 1,003 Konum İstanbul Web lazahs.com.tr Çözüm olarak baktığımda, BEGINNER_SETTINGS tablosunu yanlışlıkla silmiş. Ekleyince her şey düzeldi Oyla 0 Downvote Çözüm
4 Mar 2025 #4 vthess KY Üye KAYIT 4 Mar 2025 Mesajlar 11 Tepki puanı 2 xahta' Alıntı: Merhaba, Bilgmediğim bir sebepten kaynaklı ne yaparsam yapayım 83 lvl başlamıyor 1 lvl başlıyor . normalde çalışıyordu birden gitti sebebi nedir sizce ? CREATE_new_char_value. Ekli dosyayı görüntüle 6173 Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun aynısı başıma geldi çözüme ulaştık burdan Oyla 0 Downvote
xahta' Alıntı: Merhaba, Bilgmediğim bir sebepten kaynaklı ne yaparsam yapayım 83 lvl başlamıyor 1 lvl başlıyor . normalde çalışıyordu birden gitti sebebi nedir sizce ? CREATE_new_char_value. Ekli dosyayı görüntüle 6173 Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun aynısı başıma geldi çözüme ulaştık burdan
4 Mar 2025 #5 xahta KY Saygın Üye Coder Yardımsever KAYIT 10 Şub 2025 Mesajlar 634 Çözümler 13 Tepki puanı 466 vthess' Alıntı: geçmiş olsun aynısı başıma geldi çözüme ulaştık burdan Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam. Tabloları güncellerken yüklediklerimi siliyordum araya kaynamış ? Oyla 0 Downvote
vthess' Alıntı: geçmiş olsun aynısı başıma geldi çözüme ulaştık burdan Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam. Tabloları güncellerken yüklediklerimi siliyordum araya kaynamış ?