Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleyküm Istırap src kullanıyorum acs'den cıkan .xem adlı dll yi source içinden degiştirerek farklı uzantı ekledim uiflerin uzantılarınıda aynı uzantı olarak degiştirdim uis_us.tbl den gerekli düzenlemeleride yaptım fakat login olduktan sonra connecting please wait kısmında 1 2 saniye bekleyip kendiliginden kapanıyor varmı çözümünü bilen yardımcı olursanız sevinirim
Çözdüm arkadaşlar aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümü yazıyorum.Zones Klasöründeki .xem uzantılarını uif'e dönüştürüp zones.tbl de hangi uzantı ismini girdiyseniz o uzantıya çevirin UIs_us.tbl yide düzenlemeyi unutmayın.
Çözdüm arkadaşlar aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözümü yazıyorum.Zones Klasöründeki .xem uzantılarını uif'e dönüştürüp zones.tbl de hangi uzantı ismini girdiyseniz o uzantıya çevirin UIs_us.tbl yide düzenlemeyi unutmayın.