Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA Client ve Unpackler neden trojan kaynıyor

zafer83m

KY Uzman Üye
Yardımsever
Paylaşımdaki bir sürü Client ve Unpack.exe lerin neredeyse tamamını denedim free paylaşım yapıyorsunuz diye milletin bilgisayarına sızmaya hakkınız olduğunumu düşünüyorsunuz throneback indirdim bilgisayar aptallaştı her yer virüs kaynadı hsacsx 2444 ve 2369 indirdim ikisindede ayrı ayrı virüs patlaması yaşadım niçin insanların bilgisayarına sızma gereği duyuyorsunuz zaten cep numarama sahip değilseniz her şeyiniz kısıtlı bana ait bir bilgiye ihtiyacınız varsa söyleyin ben kendim vereyim yazık yaa uğraştığınız şeyler daha önemli olmalı

Silinen üye 471

KY Cezalı Üye
Hocam Virüs İçine Entegre Edilmiyor x Firmasından client alınmıssa bilemem ama dll injct yaptığımız için virüs görmektedir.

zafer83m

KY Uzman Üye
Yardımsever
Hocam Virüs İçine Entegre Edilmiyor x Firmasından client alınmıssa bilemem ama dll injct yaptığımız için virüs görmektedir.
peki madem dll inject bu şekilde görünmeesini sağlıyor virüs uyarısını gözardı edip güvenli olarak işaretlediğimiz zaman neden başka exe lerimizde virüs uyarısı vermeye başlıyor ?

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
unpackexe ne yaparsan yap virüs olarak görür. anca lisanslarsanız imzlaarsanız görmez. ki onu da kimse yapmaz. büyük firmalar belki.

puow

KY Kıdemli Üye
backdoor trojen rat botnet malware saymakla bitmez minner falan var içinde test edebilirsiniz oyunun packli hali virüsü gizliyor anticheat kısmından dolayı virüs var

ımnxwile

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com
Paylaşımdaki bir sürü Client ve Unpack.exe lerin neredeyse tamamını denedim free paylaşım yapıyorsunuz diye milletin bilgisayarına sızmaya hakkınız olduğunumu düşünüyorsunuz throneback indirdim bilgisayar aptallaştı her yer virüs kaynadı hsacsx 2444 ve 2369 indirdim ikisindede ayrı ayrı virüs patlaması yaşadım niçin insanların bilgisayarına sızma gereği duyuyorsunuz zaten cep numarama sahip değilseniz her şeyiniz kısıtlı bana ait bir bilgiye ihtiyacınız varsa söyleyin ben kendim vereyim yazık yaa uğraştığınız şeyler daha önemli olmalı
Bu sorunun çözümü Bypass sistemi dostum dll falan gömmeden exeyi unpacklemeden kullanıyorsun kafan rahat oluyor imzalı orjinal exeyi.

1767027456983.png

Örneği gibi.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt