19 Mar 2025 #1 1910 KY Kıdemli Üye KAYIT 11 Şub 2024 Mesajlar 402 Çözümler 2 Tepki puanı 80 Arkadaşlar client boyutum 4.3 gb.. Gereksiz uif olur yada farklı dosyalar olur nasıl boyutunu küçültebilirim .. Kullanılmayan gereksiz uifleri vs nasıl belirleyebilirim
Arkadaşlar client boyutum 4.3 gb.. Gereksiz uif olur yada farklı dosyalar olur nasıl boyutunu küçültebilirim .. Kullanılmayan gereksiz uifleri vs nasıl belirleyebilirim
19 Mar 2025 #2 Lazoqlu LazAHS Mobil & Local DB Editör S.Moderatör KY Saygın Üye Kurumsal Üye Coder Yardımsever KAYIT 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,550 Çözümler 40 Tepki puanı 1,003 Konum İstanbul Web lazahs.com.tr o cliente ne olmuş öyle.. Aynı versiyon bi client ile değiştir. zone ve tbl dosyalarını aktarıp dene. Oyla 0 Downvote
o cliente ne olmuş öyle.. Aynı versiyon bi client ile değiştir. zone ve tbl dosyalarını aktarıp dene.
19 Mar 2025 #3 D DelitaY KY Saygın Üye Yardımsever KAYIT 24 Ağu 2023 Mesajlar 1,296 Çözümler 16 Tepki puanı 430 Konum Kayseri 1910' Alıntı: Arkadaşlar client boyutum 4.3 gb.. Gereksiz uif olur yada farklı dosyalar olur nasıl boyutunu küçültebilirim .. Kullanılmayan gereksiz uifleri vs nasıl belirleyebilirim Genişletmek için tıkla ... client içindeki dosyaların mb gösteren ressmi buraya atarmısın hocam Oyla 0 Downvote
1910' Alıntı: Arkadaşlar client boyutum 4.3 gb.. Gereksiz uif olur yada farklı dosyalar olur nasıl boyutunu küçültebilirim .. Kullanılmayan gereksiz uifleri vs nasıl belirleyebilirim Genişletmek için tıkla ... client içindeki dosyaların mb gösteren ressmi buraya atarmısın hocam
6 Nis 2025 #4 T TanrımKutsal KY Cezalı Üye KAYIT 6 Nis 2025 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 delitay' Alıntı: client içindeki dosyaların mb gösteren ressmi buraya atarmısın hocam Genişletmek için tıkla ... "UI dosyası unpack edildikten sonra tekrar packlendiğinde, boyutu artmış olabilir." Oyla 0 Downvote
delitay' Alıntı: client içindeki dosyaların mb gösteren ressmi buraya atarmısın hocam Genişletmek için tıkla ... "UI dosyası unpack edildikten sonra tekrar packlendiğinde, boyutu artmış olabilir."