Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Clan bankası

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Merhaba ,

Clan bankası sisteminde itemleri bankaya koyuyorum ve altta noticesine kadar bildirimleri geliyor ve ekliyor. Ancak gameserver kapa aç yapınca siliniyor. Sebebi nedir.
Ve ek olarka 19999 nolu Clan Bankası npcsini elle açıncada normal inn hostes menüsü açılıyor. Bilgisi olan varsa destek olabilirmi lütfen ?

Çözüm
Sorunu çözdüm dbo.KNIGHTS tablesinde WarehouseData satırı big int olduğu için bigint sadece 8 byte yer kaplıyordu. 8byte klan itemleri sığmayacağı içinde haliyle aç kapa yapınca siliniyordu. varbinary(2304): 0-2304 byte arasında esnek veri sağladığı içinde sorunumuz çözülmüş bulunmaktadır.

Bu sorunu yaşayanlar aşağıdaki QUERY kodunu kullanabilir.

ALTER TABLE KNIGHTS
ALTER COLUMN WarehouseData varbinary(2304) NOT NULL;

Saygılarımla

Xahta

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Bilgisi olan yok mu? Sourc fonksiyonlarını kontrol ettim. Save kısımını çalışan sourceden kopyaladım. Nedir sorun?

semihyldrm

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
daha önce uğraşmadım bu sistemle ama meraktan soruyorum sql de ilgili itemleri kaydeden tablo ve sourcede kodları varmı

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Sorunu çözdüm dbo.KNIGHTS tablesinde WarehouseData satırı big int olduğu için bigint sadece 8 byte yer kaplıyordu. 8byte klan itemleri sığmayacağı içinde haliyle aç kapa yapınca siliniyordu. varbinary(2304): 0-2304 byte arasında esnek veri sağladığı içinde sorunumuz çözülmüş bulunmaktadır.

Bu sorunu yaşayanlar aşağıdaki QUERY kodunu kullanabilir.

ALTER TABLE KNIGHTS
ALTER COLUMN WarehouseData varbinary(2304) NOT NULL;

Saygılarımla

Xahta

Çözüm

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
daha önce uğraşmadım bu sistemle ama meraktan soruyorum sql de ilgili itemleri kaydeden tablo ve sourcede kodları varmı
sorun databasedeki minnacık bi veriden kaynaklıymış kankacım Yarı haklı cıktın. tutan veri yok ama mantıken bağlayıcı birşey var databaseyle <3

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt