Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun zamandır elimde duran sourceyi geliştirmek istiyordum. 2 gün boş vaktim oldu biraz yapay zeka biraz kendi bilgim derken v26 çuk oturrum mis gibi oldu. Şuan için gözüme çarpan ne sorun varsa tek tek düzeltiyorum genel olarak büyük sorun yok hep minik minik şeyler aklınıza gelen bişiler olursa yazın konuya bari fikir olsun
Not: Satış yapmıyorum ve emek verdiğim dosyamıda paylaşmıyorum! hobi amaçlı akıl sağlığımı korumak gündelik hayatın stresinden uzak kalmak için vakit geçiriyorum.
uzun zamandır elimde duran sourceyi geliştirmek istiyordum. 2 gün boş vaktim oldu biraz yapay zeka biraz kendi bilgim derken v26 çuk oturrum mis gibi oldu. Şuan için gözüme çarpan ne sorun varsa tek tek düzeltiyorum genel olarak büyük sorun yok hep minik minik şeyler aklınıza gelen bişiler olursa yazın konuya bari fikir olsun
Not: Satış yapmıyorum hobi amaçlı akıl sağlığımı korumak gündelik hayatın stresinden uzak kalmak için vakit geçiriyorum.