Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Bu işlere yeni başlayan bir kardeşiniz olarak yardım lütfen

zikekadir35

KY Üye
Dostlarım selamlar.
Ben hobi olarak db editleme yapmak istiyorum lakin sanırım bir şeyleri beceremiyorum.
Bu T-Guard 2383 üstünden kendime server açıp, üstünde editler yaparak çözmeye çalışacağım fakat kurulumu nasıl yapılır tam anlayamadım.
Müsait olan bu işlerden anlayan bir kardeşim varsa dc den yarım saat kafamdaki soruları sorma şansım olur mu ?
Beraber serveri açsak zaten gerisini ben halledeceğim.
Herkese hayırlı geceler.

zikekadir35

KY Üye
Mesela bu T-Guard 2383 ün log dosyaları yok sql ya log dosyalarını atamıyorum bunu nasıl çözebilirim ?
Visual studio da hata alıyorum onları nasıl çözebilirim gibi bir kaç konuda yardımınızı rica ediyorum.

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
Mesela bu T-Guard 2383 ün log dosyaları yok sql ya log dosyalarını atamıyorum bunu nasıl çözebilirim ?
Visual studio da hata alıyorum onları nasıl çözebilirim gibi bir kaç konuda yardımınızı rica ediyorum.
gameserver x64/release klasörü içerisinde olmalı paylaşan öyle paylaşmış.

zikekadir35

KY Üye

Ekli dosyalar

• 143.png
    143.png
    34.5 KB · Görüntüleme: 65

cngzclk

KY Kıdemli Üye
projede sag tarafta game server logın server lua ve shared yazan yer var bır tanesının uzerıne tıkla sag tık ozellıkler yapılandırma ozellıklerı genel platform arac takımı tıkla kendı vs ne gore ayarla.. hepsını

Levia

Graph. Desig.
Yardımsever
çok olmuş ama arayan olursa diye çözümünü yazayım. Visual 2022 indirip kurun. Kurulum aşamasında seçmeniz gerekenleri aşağıya görsel olarak bırakıyorum. Eğer zaten 2022 kuruluysa üst sekmeden tools seç ve ordan features bölümünden yine alttaki sayfayı açıp ona göre dosya indir. daha sonra projenin tüm configlerini şöyle değiştirin:
Solution config: DEBUG
SOlution Platform: x86 yada win32 sorunsuz build alacaktır eğer tek sorun buysa

Ekli dosyalar

• sa.png
    sa.png
    72.8 KB · Görüntüleme: 49

MykoPrim

KY Cezalı Üye
çok olmuş ama arayan olursa diye çözümünü yazayım. Visual 2022 indirip kurun. Kurulum aşamasında seçmeniz gerekenleri aşağıya görsel olarak bırakıyorum. Eğer zaten 2022 kuruluysa üst sekmeden tools seç ve ordan features bölümünden yine alttaki sayfayı açıp ona göre dosya indir. daha sonra projenin tüm configlerini şöyle değiştirin:
Solution config: DEBUG
SOlution Platform: x86 yada win32 sorunsuz build alacaktır eğer tek sorun buysa
.Net Deskop seçmişin ne alaka var :)

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt