Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Botlar ölünce verdiği np miktarını değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Kullanılan Source
Istırap
Kullanılan Database
Istırap
Kullanılan Client
Istırap
Kullanılan Web Panel
Gnysoft
Versiyon
2369
Arkadaşlar selamlar, bot öldürünce kazanılan np miktarını azaltmak istiyorum hangi fonksiyon ile kontrol ediliyor bu kısım?

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
kısmen çözdüm, şuan solo iken bot kesince
C++:
if (loyalty_source != 0)
        if(pdying->isPlayer())
            SendLoyaltyChange("Loyalty Change Function", loyalty_source, true, false, true/pTUser->GetMonthlyLoyalty() > 0 ? true : false/);
        else
        {
            SendLoyaltyChange("Loyalty Change Function", 5, false, false,false);
        }
Düzenlemesi ile bot kesen oyuncu 5 np alıyor, ancak partiye girince hem partidekiler hem de kendisi normal user kesiyor gibi np alıyor.
Kod:
void CUser::LoyaltyDivide
fonksiyonunu inceliyorum ancak kesilen rakibin bot olup olmadığını sorguladıgı bir yer yok, parti üyelerinin bot mu oyuncu mu oldugunu kontrol ediyor. Ben kesilenin de sorgulamasını nasıl yaparım?
Düzenleme :
Kod:
void CUser::LoyaltyDivide
içerisinde bot kontrolü varmış botsa return diyerek np vermemesini sağladım ancak bu sefer hiç vermiyor pt de olsa da olmasa da biraz uğraştıracak sanırım çözebilirsem çözümü detaylı paylaşacağım illa ki ihtiyacı olan olacak

Son düzenleme:

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
sorunu çözdüm arkadaşlar.
Userloyaltysystem.cpp :
C++:
        //np düzenlendi
        if (pUser->isAlive())
        {
            if (pTUser->isPlayer())
                pUser->SendLoyaltyChange(placeowned, loyalty_source + bonusNP, true, false, TO_USER(pTUser)->GetMonthlyLoyalty() > 0 ? true : false);
            else
                pUser->SendLoyaltyChange(placeowned, 5, false, false, TO_BOT(pTUser)->GetMonthlyLoyalty() > 0 ? false : false);
        }
    }
    //np düzenlendi
    if (pTUser->isPlayer())
        TO_USER(pTUser)->SendLoyaltyChange(placeowned, loyalty_target, true, false, TO_USER(pTUser)->GetMonthlyLoyalty() > 0 ? true : false);
    else
        TO_BOT(pTUser)->SendLoyaltyChange(5, false, false, TO_BOT(pTUser)->GetMonthlyLoyalty() > 0 ? false : false);
düzenlemesi yapıldı. Bu haliyle herkese sol 5np veriyor , TO_BOT(pTUser)->GetMonthlyLoyalty() > 0 ? True : false yaparsanız sağ np de verir bonusla beraber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt