Reklam
client source ile geliştirmiyorsun dimi hocam? hook ile yapıyorsun sanırım. eline sağlık çok yaratıcı gözüküyor.Ekli dosyayı görüntüle 19619Bot Team Sistemi — Nasıl Çalışıyor?
Bot Team, hesabınıza bağlı yardımcı karakterleri sunucu tarafında canlı birer karakter gibi çalıştıran bir sistemdir. Botlar birer makro ya da ekran taklidi değil; oyun dünyasında gerçekten var olan, envanteri ve ekipmanı olan, hasar alan ve seviye atlayan karakterlerdir.
Takımın oluşturulması
Kayıtlı botlarınız bir takım listesinde tutulur. CALL TEAM dediğinizde listedeki botlar karakterinizin yanına dünyaya alınır, DISMISS TEAM ile geri çekilir. Takım aktifken botlar sizinle aynı party içinde davranır; her botun party içindeki rolü (tank, damage, destek) sistem tarafından takip edilir.
Davranış döngüsü
Her bot sürekli işleyen bir karar döngüsüne sahiptir. Döngü her turda sırasıyla şunlara bakar: canım/manam eşiğin altında mı, menzilimde geçerli bir hedef var mı, sahibim benden ne kadar uzakta, elimde kullanabileceğim bir skill var mı. Bu sıralama sabittir; yani hayatta kalma her zaman saldırıdan önce gelir, saldırı ise takipten önce gelir.
Takip ve saldırı
Follow modu açıkken bot, ayarladığınız takip mesafesinin dışına çıktığınız anda size doğru hareket eder ve mesafeyi kapatınca durur. Attack modu açıkken belirlediğiniz saldırı menzili içindeki hedeflere yönelir. Hedef seçimi ayarlanabilir: sahibin hedefini paylaşabilir, en yakındaki düşmanı seçebilir ya da sadece saldırıya uğradığında karşılık verebilir. Agresif mod kapalıyken bot kendiliğinden kavga başlatmaz, yalnızca vurulduğunda veya siz saldırdığınızda devreye girer.
Skill ve destek
Botlar skill puanlarını kategori bazında dağıtır (Hangi kategoriye puan verirseniz bot o dalın yeteneklerini kullanmaya başlar. Buff kullanımı ve kendi üzerine skill basma ayrı ayrı açılıp kapatılabilir; destek modundaki bot party üyelerinin canını gözetir ve gerektiğinde iyileştirme/buff atar.
Hayatta kalma
HP ve MP için ayrı yüzde eşikleri tanımlarsınız. Bot canı belirlediğiniz seviyenin altına düştüğünde çantasındaki potionu otomatik içer. Potion bittiğinde uyarı verilir. Potionlar botun kendi envanterinden harcanır, yani botun çantasını doldurmak sizin sorumluluğunuzdadır.
Ekipman ve envanter
Her botun kendine ait ekipman yuvaları ve çantası vardır. Botun vurduğu hasar, aldığı hasar ve savunması giydiği eşyalara göre hesaplanır — yani botu güçlendirmenin yolu ona doğru itemi giydirmektir. Eşya aktarımı sürükle-bırak ile yapılır: kendi envanterinizden bir parçayı alıp doğrudan botun ilgili yuvasına bırakabilirsiniz.
Anlık kontrol
Kavga sırasında üç hızlı komut vardır: START takımı çalıştırır, ATTACK STOP sadece saldırıyı keser (botlar sizi takip etmeye devam eder), FULL STOP ise tüm davranışı durdurur ve botlar olduğu yerde bekler. Bu sayede tehlikeli bir bölgeye girerken botların yanlış hedefe koşmasını tek tuşla engelleyebilirsiniz.
client source ile geliştirmiyorsun dimi hocam? hook ile yapıyorsun sanırım. eline sağlık çok yaratıcı gözüküyor.
Hook hocam zaten ki daha geliştirme aşamasındaFena değil ama gereksiz yere bot gibi göstermişsiniz. Şu “yapay zekâ” yazısını bırakın beeee!
Client source değil; daha çok hook veya ImGui ile yapılmış gibi görünüyor.
Gelicek hocam atacağımEline sağlık. Kısa bir video da gelirse süper olurdu![]()
Hook hocam zaten ki daha geliştirme aşamasında
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Gelicek hocam atacağım
teşekkürler hocamÇok güzel başırları dilerim.
valla abi sormaya botu icaat edenin .. neyseEmeginize saglik. Guzel gorunuyor.
Onceleri bot kismina sicak bakarken simdi hic projemde bot kullanmiyorum. Ellemiyorum bile. Bot tamamen sacmalik bana gore. Serverda bot goren user asla vay be super bot varmis demez. Botlu serverda oynamam mesela.
Bazen keske hic girmeseydi ko kaynak kodlarina diyorum.
Hocam bot işi göreceli benim gibi localde kendi basına kimseyle uğraşmamak isteyen kişiler için biçilmez kaftan normal serverler için evet gereksiz ve anlamsızEmeginize saglik. Guzel gorunuyor.
Onceleri bot kismina sicak bakarken simdi hic projemde bot kullanmiyorum. Ellemiyorum bile. Bot tamamen sacmalik bana gore. Serverda bot goren user asla vay be super bot varmis demez. Botlu serverda oynamam mesela.
Bazen keske hic girmeseydi ko kaynak kodlarina diyorum.