KAYNAK KOD BOT KESTIKCE KILLCOUNT SAYMA KAYNAK KOD SRGAME 2383

KY Kıdemli Üye
MERHABA ARKADAŞLAR BOT KESINCE KILL SAYMASINI MERAK EDİP Bİ ARA BAYA Bİ ARAŞTIRMIŞTIM KİME SORSAM BİLMİYORUM DEMİŞTİ BEN ARAŞTIRDIM VE BULDUM SİZLERLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM İYİ GUNLER....

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

NOT EKLEME : UserHealtMagicSpSystem.cpp İÇERİSİNDE void CUser::KA_ResetCheck(bool zonechange ARATIN VE DEĞİŞTİRİN

ARTIK 1 DK SONRA SIFIRLANMAYACAKTIR

Kod:
void CUser::KA_ResetCheck(bool zonechange /*= false*/)
{

_KILLASSISTINFO& pin = pAssistKill;
    bool killreset = false, assistreset = false;
    if (zonechange && pin.totalkillcount > 0) killreset = true;
    if (zonechange && pin.totalassistcount > 0) assistreset = true;

if (pin.totalkillcount > 0 && pin.lastkilltime && UNIXTIME - pin.lastkilltime > 15000000 * MINUTE) killreset = true;
    if (pin.totalassistcount > 0 && pin.lastassisttime && UNIXTIME - pin.lastassisttime > 15000000* MINUTE) assistreset = true;

Packet newpkt(WIZ_KILLASSIST);
    if (killreset) { pin.serikillcount = 0; pin.totalkillcount = 0; pin.lastkilltime = 0; newpkt << uint8(kaopcode::kill) << uint8(2); Send(&newpkt); }
    if (assistreset) { pin.totalassistcount = 0; pin.lastassisttime = 0; newpkt.clear(); newpkt << uint8(kaopcode::assist) << uint8(2); Send(&newpkt); }
}

işlem tamamdır...

Ekli dosyayı görüntüle 8581
tytytytyty

KY Üye
MERHABA ARKADAŞLAR BOT KESINCE KILL SAYMASINI MERAK EDİP Bİ ARA BAYA Bİ ARAŞTIRMIŞTIM KİME SORSAM BİLMİYORUM DEMİŞTİ BEN ARAŞTIRDIM VE BULDUM SİZLERLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM İYİ GUNLER....

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

NOT EKLEME : UserHealtMagicSpSystem.cpp İÇERİSİNDE void CUser::KA_ResetCheck(bool zonechange ARATIN VE DEĞİŞTİRİN

ARTIK 1 DK SONRA SIFIRLANMAYACAKTIR

Kod:
void CUser::KA_ResetCheck(bool zonechange /*= false*/)
{

_KILLASSISTINFO& pin = pAssistKill;
    bool killreset = false, assistreset = false;
    if (zonechange && pin.totalkillcount > 0) killreset = true;
    if (zonechange && pin.totalassistcount > 0) assistreset = true;

if (pin.totalkillcount > 0 && pin.lastkilltime && UNIXTIME - pin.lastkilltime > 15000000 * MINUTE) killreset = true;
    if (pin.totalassistcount > 0 && pin.lastassisttime && UNIXTIME - pin.lastassisttime > 15000000* MINUTE) assistreset = true;

Packet newpkt(WIZ_KILLASSIST);
    if (killreset) { pin.serikillcount = 0; pin.totalkillcount = 0; pin.lastkilltime = 0; newpkt << uint8(kaopcode::kill) << uint8(2); Send(&newpkt); }
    if (assistreset) { pin.totalassistcount = 0; pin.lastassisttime = 0; newpkt.clear(); newpkt << uint8(kaopcode::assist) << uint8(2); Send(&newpkt); }
}

işlem tamamdır...

Ekli dosyayı görüntüle 8581
aaaaa

Üst Alt