| Aksesuar birleştirme oranı: %50 şans ile +1 eşsiz aksesuar |
| 3x OLD aksesuar → %50 şans ile 1x Gerçek (Real) eşsiz aksesuar |
| 1 Level Başlangıç Maksimum Ulaşabileceğiniz Level 65 |
| 4K Client 64 Bit Exe New Harita ve Savaşlar İle Yeni Yönetim Sahibi Ve Altyapı İle 2 Yılın Ardından Tekrar Sizlerle |
| Master Görevleri İlk Günden Aktif |
| Delos Farmı Aktif ( 35 Level olmanız gerekmektedir ) |
| Monster Stone Aktif ( Droplarında Bulunan Old takı özellikleri yarı yarıya düşürülmüştür) |
| Moradon , CZ , Eslant Bossları aktif. ( Eslant Bossları Sadece Colony Zone Bowl Bölgesinde Respawn Olur. ) |
| Isiloon İlk Günden Aktif Yalnızca Yönetim Ekibi Tarafından Eventlerde Respawn Olmaktadır. |
| High Class Upgrade Limiti İlk Günden +7 Olarak Aktif |
| Takı Upgrade Limiti İlk Günden +1 Olarak Aktif |
| Multi Client Sınırı : ( 3 ) , IP Sınırı: ( 10 ) |
| Tüm karakterler, stat ve skill sıfırlama işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilir |
| Colony Zone'daki 8 farklı BUS görevi bulunmaktadır ve her görev için 200 ve Anti-AFK 100 yaratık kesmeniz gerekmektedir 120 Dk Da Tekrarlana Bilir . |
| Buss görev yaratıklarından (Blood Seeker, Beast vb.) 65 level Şartı Bulunmakta |
| Trade Ve Merchant İşlemleri İçin Level Sınırı ( 10) |
| Elmorad Castle , Luferson Castle Haritalarına Işınlanmak İçin Level Limiti ( 20 ) |
| Colony Zone Ve Diğer Savaş Haritalarına Işınlanmak İçinLevel Limiti ( 35 ) |
| Eslant Haritasına Işınlanmak İçin Level Limiti : ( 60 ) |
| Chat Kullanımı ( All Chat, shout vb ) Level Limiti : ( 35 ) |
| Iron Necklace , Iron Belt ve Chitin Shield Dropları Kapalı |
| Anti Kalkanlar Harpy Ailesine ve Moster Droplarında Eklendi |
| Kekuri Ring Dropları İlk Günden Aktif ( 65 Level + Platinum Premium Şartı Bulunmaktadır ) ve Sadece Clone Zonede Cıkmakta |
| Başlangıç ekipmanları arasında belirli PUS avantajları bulunmaktadır ve Sizlere Premium ve Yan PUS itemlerinin En düşük Maliyette Sunmaktayız |
| Tekrarlı ve Günlük Görevler İlk Günden Aktif |
| Civciv İlk Günden Aktif( 30 Level Olunca Civciv Patlar , 100K Coins Verir ) |
| Merchant üzerinden yapılan tüm satışlarda %4 vergi sistemi aktif olup, KC veya Coins fark etmeksizin kesinti uygulanmaktadır. |
| Auto Loot ve Genie kullanımı için premium şartı yoktur. |
| Chaos Etkinliği & Chaos Silah Üretim Sistemi |