Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Black Mage Ve Priest Paper Set Bonus Basılamama Sorunu Hakkında Yardım

AtaGaming

KY Kıdemli Üye
Server Sahibi
Merhaba

Priest Ve Mage Black Paper Setler Item Tablosunda Ekli
Priest Ve Mage Black Paper Armorları Upgrade Olarak +10'na Kadar Upgrade Edebiliyorum Fakat Priestte Don Ve Göğüslükte +9 ve +10 Basıldığında Bonus Ekleyemiyorum (HP, STR, INT VS.)bu sebepten dolayı Reb'e Dönmüyor +8 Basıldığında hp str vs. basabiliyorum ve reb'e dönüştüğüp+30 a kadar basabiliyorum

Black Priest Don Ve Göğüslük +9 +10 Sadece Bonus Basılamiyor
Black Mage'de +1 den itibaren tüm black paper armorlara bonus basılamıyor

bu konu hakkında yardım edecek arkadaş varmıdır.

Ekli dosyalar

• 9.jpg
    9.jpg
    283.7 KB · Görüntüleme: 47
Çözüm
New_Upgrade'de Bulunan Black Paper +9 Don ve Göğüslük Sayısı Diğer Bonus Basılabilen Black Fabric Armorlara Nazaran Eksikti, Farklı Bi Db'den Denemek İçin Ekleme Yaptım Sorun Çözüldü. Yardımcıların İçin Teşekkürler @Lazoqlu

AtaGaming

KY Kıdemli Üye
Server Sahibi
New_Upgrade-2 Diye Ayrılmış İçinde Tüm Black - Red Fabric Ve chitinler Mevcut +1'den +9'a kadar Fakat -2 Diye Neden Ayırmışlar Bilmiyorum -2'sini Kaldırsam Sorun Olurmu Bilmiyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

New_Upgrade-2 Diye Ayrılmış İçinde Tüm Black - Red Fabric Ve chitinler Mevcut +1'den +9'a kadar Fakat -2 Diye Neden Ayırmışlar Bilmiyorum -2'sini Kaldırsam Sorun Olurmu Bilmiyorum
123.JPG

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
-2 olanı değil o yedek sanırım silmenizi gerek yok. Diğer normalinde yoksa bunlar, kopyalayıp ona aktarın.

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Bir de item kodları, ITEM tablosunda var mı bakın. doğru olup olmadığını karşılaştırın. NEW_UPGRADE tablosunda farklı kod, ITEM tablosunda farklı kod ise Num'ları,m yine olmaz. ITEM tablosunda Num kodu ne ise, ona göre NEW_UPGRADE tablosunda da onun olması gerekiyor.

AtaGaming

KY Kıdemli Üye
Server Sahibi
New_Upgrade'de Bulunan Black Paper +9 Don ve Göğüslük Sayısı Diğer Bonus Basılabilen Black Fabric Armorlara Nazaran Eksikti, Farklı Bi Db'den Denemek İçin Ekleme Yaptım Sorun Çözüldü. Yardımcıların İçin Teşekkürler @Lazoqlu

Çözüm
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt