Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇÖZÜLDÜBlack Mage Ve Priest Paper Set Bonus Basılamama Sorunu Hakkında Yardım
Priest Ve Mage Black Paper Setler Item Tablosunda Ekli
Priest Ve Mage Black Paper Armorları Upgrade Olarak +10'na Kadar Upgrade Edebiliyorum Fakat Priestte Don Ve Göğüslükte +9 ve +10 Basıldığında Bonus Ekleyemiyorum (HP, STR, INT VS.)bu sebepten dolayı Reb'e Dönmüyor +8 Basıldığında hp str vs. basabiliyorum ve reb'e dönüştüğüp+30 a kadar basabiliyorum
Black Priest Don Ve Göğüslük +9 +10 Sadece Bonus Basılamiyor
Black Mage'de +1 den itibaren tüm black paper armorlara bonus basılamıyor
New_Upgrade'de Bulunan Black Paper +9 Don ve Göğüslük Sayısı Diğer Bonus Basılabilen Black Fabric Armorlara Nazaran Eksikti, Farklı Bi Db'den Denemek İçin Ekleme Yaptım Sorun Çözüldü. Yardımcıların İçin Teşekkürler @Lazoqlu
New_Upgrade-2 Diye Ayrılmış İçinde Tüm Black - Red Fabric Ve chitinler Mevcut +1'den +9'a kadar Fakat -2 Diye Neden Ayırmışlar Bilmiyorum -2'sini Kaldırsam Sorun Olurmu Bilmiyorum
New_Upgrade-2 Diye Ayrılmış İçinde Tüm Black - Red Fabric Ve chitinler Mevcut +1'den +9'a kadar Fakat -2 Diye Neden Ayırmışlar Bilmiyorum -2'sini Kaldırsam Sorun Olurmu Bilmiyorum
Bir de item kodları, ITEM tablosunda var mı bakın. doğru olup olmadığını karşılaştırın. NEW_UPGRADE tablosunda farklı kod, ITEM tablosunda farklı kod ise Num'ları,m yine olmaz. ITEM tablosunda Num kodu ne ise, ona göre NEW_UPGRADE tablosunda da onun olması gerekiyor.
New_Upgrade'de Bulunan Black Paper +9 Don ve Göğüslük Sayısı Diğer Bonus Basılabilen Black Fabric Armorlara Nazaran Eksikti, Farklı Bi Db'den Denemek İçin Ekleme Yaptım Sorun Çözüldü. Yardımcıların İçin Teşekkürler @Lazoqlu