4 Tem 2025 #1 1910 KY Kıdemli Üye KAYIT 11 Şub 2024 Mesajlar 402 Çözümler 2 Tepki puanı 80 Merhabalar Black chitinların oyuna giriş ekranında görünmeme sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Oyunda da görünmüyor fakat itemi çıkart tak yaptıgım zaman görünüyor. Sorunu nasıl çözebilirim ?
Merhabalar Black chitinların oyuna giriş ekranında görünmeme sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Oyunda da görünmüyor fakat itemi çıkart tak yaptıgım zaman görünüyor. Sorunu nasıl çözebilirim ?
4 Tem 2025 #2 1910 KY Kıdemli Üye KAYIT 11 Şub 2024 Mesajlar 402 Çözümler 2 Tepki puanı 80 1910' Alıntı: Merhabalar Black chitinların oyuna giriş ekranında görünmeme sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Oyunda da görünmüyor fakat itemi çıkart tak yaptıgım zaman görünüyor. Sorunu nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla ... Yanlış yazmışım arkadaşlar oyunda da görünmüyor Oyla 0 Downvote
1910' Alıntı: Merhabalar Black chitinların oyuna giriş ekranında görünmeme sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Oyunda da görünmüyor fakat itemi çıkart tak yaptıgım zaman görünüyor. Sorunu nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla ... Yanlış yazmışım arkadaşlar oyunda da görünmüyor
4 Tem 2025 #3 1910 KY Kıdemli Üye KAYIT 11 Şub 2024 Mesajlar 402 Çözümler 2 Tepki puanı 80 1910' Alıntı: Yanlış yazmışım arkadaşlar oyunda da görünmüyor Genişletmek için tıkla ... Sorun çözülmüştür arkadaşlar item klasörü güncelledim Oyla 0 Downvote
1910' Alıntı: Yanlış yazmışım arkadaşlar oyunda da görünmüyor Genişletmek için tıkla ... Sorun çözülmüştür arkadaşlar item klasörü güncelledim