Reklam
TqFile-file ini adalah file legendaris dari tahun 2021. Saya menemukannya di hard drive. Anda mungkin menemukan beberapa hal berguna di dalamnya.
Dengan file-file ini, Anda bahkan dapat membuka server PK; jika dikembangkan lebih lanjut, apa pun mungkin terjadi. Patut dicoba. Klien akan dibagikan sebagai RedabbysClient di bagian Klien.
Kami dulu mengembangkannya bersama RA.
Beri tahu saya jika tautannya rusak!
***Teks tersembunyi: Tidak dapat dikutip.***
Kata sandi arsip R: ko-yardim.com
teşekkürlerDosyalar 2021 Zamanında Efsanevı olan dosyalardır Harddısk ıcınde buldum İcinde İşinize yarıcak seyler olabilir.
Dosyalarla pk server bile acabılırsınız gelıstırılırse Herşey olabilir yani Bakmanızda fayda var Client paylaşilcak RedabbysClient olarak Client kısmında
Zamanında RA ile Birlikte Geliştiriyorduk.
Link KIrılırsa haber verın la
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rarşifre ko-yardim.com
teşekkürlerDosyalar 2021 Zamanında Efsanevı olan dosyalardır Harddısk ıcınde buldum İcinde İşinize yarıcak seyler olabilir.
Dosyalarla pk server bile acabılırsınız gelıstırılırse Herşey olabilir yani Bakmanızda fayda var Client paylaşilcak RedabbysClient olarak Client kısmında
Rarşifre ko-yardim.com
paylaşmanız cok güzelDosyalar 2021 Zamanında Efsanevı olan dosyalardır Harddısk ıcınde buldum İcinde İşinize yarıcak seyler olabilir.
Rarşifre ko-yardim.com