Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA Believer ve onun gibiler.

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
1- Ortaklarınızla Ayrıldıgınızda Onları Arkasından Vurmayın.
2- İMZANIZ OLMAYAN HİÇ BİRŞEYİ PAYLAŞMAYIN İMZANIZ OLAN BİRŞEYİN ARKASINDADA SONUNA KADAR DURUN !

Bizim Derdimiz Aklın İspati İle İlgili Geçmişte Neysek Bugunde Oyuz !

Believer

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
Güldürmeyin :D imzanızın olmadığı derken neyden bahsettiğini söyler misin?

Believer

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
1- Ortaklarınızla Ayrıldıgınızda Onları Arkasından Vurmayın.
2- İMZANIZ OLMAYAN HİÇ BİRŞEYİ PAYLAŞMAYIN İMZANIZ OLAN BİRŞEYİN ARKASINDADA SONUNA KADAR DURUN !

Bizim Derdimiz Aklın İspati İle İlgili Geçmişte Neysek Bugunde Oyuz !
Madem bir tartışma konusu açıyorsun ve bir isim veriyorsun o isme cevap vericeksin ki bir tartışma olsun, yazdığından anladığım kadarıyla harita editörden bahsediyorsun ateşiniz genel olarak bu yüzden.. Bu harita editör source kimdeyse ona aittir, bu kriter dışında harita editör her kimin elindeyse onlara ait asla değildir. Bu da "İMZANIZ OLMAYAN HİÇ BİRŞEYİ PAYLAŞMAYIN" diye yazmadan önce akıl etmen gereken birşey aslında, düşünemediğin için ben tekrardan hatırlatıyorum. İmzanız olmayan bir editör ile harita yapıp satınca (satanlardan bahsediyorum) bir sorun yok ama paylaşılınca dert oluyor :D Ben hiç birşey satıp, satın almıyorum yukarda yazdığım gibi bir tartışma konusu açıyorsan ya tartışma konusunda ismi geçen kişi ile karşılıklı cevaplarla devam edersin ya da bu konuyu açmazsın.

Adorable

KY Saygın Üye
Web
japko.us
@lantheyus oğluşum sen arızalı mısın. olayı 2 taraftan da dinledin mi de böyle yorumlar yapıyorsun? ayrıca adam herkes faydalansın diye paylaşmış map editörü dua etmen gereken yerde hala oğlana laf ediyorsun. bir mape 600 dolar vermek hoşuna mı gidiyor? bu forumda takılıyorsan belli ki bir amacın var kendini geliştirmek istiyorsun al sana yol açmış işte indir mapini yap kendini geliştir. paylaşılan dosyaları kendi projene ekle birşeyler yap yahu ne bu kin ne bu öfke

Believer

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
@lantheyus oğluşum sen arızalı mısın. olayı 2 taraftan da dinledin mi de böyle yorumlar yapıyorsun? ayrıca adam herkes faydalansın diye paylaşmış map editörü dua etmen gereken yerde hala oğlana laf ediyorsun. bir mape 600 dolar vermek hoşuna mı gidiyor? bu forumda takılıyorsan belli ki bir amacın var kendini geliştirmek istiyorsun al sana yol açmış işte indir mapini yap kendini geliştir. paylaşılan dosyaları kendi projene ekle birşeyler yap yahu ne bu kin ne bu öfke
Artık 2 taraftan dinleme kısmına da takılmıyorum şimdi savundukları şey o kadar mantıksız ki, bir şekilde kendilerine ait olmayan bir editör ile sözde iş yapıp satıyorlar ve onun tabiri ile editörde kendi imzası olmadığı halde bunu bir işe çevirip para kazanıyorken sıkıntı yok ama ben paylaştığımda imza arar oldular, yani dışardan anlamayan bir insan baksa düşüneceği şey şu olur bu adamlar ko dosyalarını baştan aşağıya sil baştan kendileri yazıyor da o yüzden bu kadar takılıyorlar bu konuya :D Defalarca söyledim map editör hariç (o da ismi geçen kişiye ait değil) paylaştığım herşeyi zaten ben yaptım

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt