Reklam
teşekürlerMerhaba arkadaşlar
Başlangıç item editlemenin sorun olduğu bu sistemde kendim kullanırım kolaylık olsun diye bir proje oluşturdum
Kör topal bi şekilde çalışıyor düzenlemek isteyene projesini veriyorum istediğiniz gibi kullanabilirsiniz
İlk proje paylaşımım hayırlı olsun
C# kullanılmıştır
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ekli dosyayı görüntüle 4571
ben başlamıştım projesine sen yapmışsın bitirmeme gerek kalmadı ıstırap uyumlu çalışıyor fakat bir sorun var sanırım daha projeyi incelemedim karaktere itemleri ayarladıktan sonra kayıt veri tabanına eklendi uyarısını alıyorum fakat yeni karakter açınca tüm itemler yok oluyor :=) çözünce yazacağımMerhaba arkadaşlar
Başlangıç item editlemenin sorun olduğu bu sistemde kendim kullanırım kolaylık olsun diye bir proje oluşturdum
Kör topal bi şekilde çalışıyor düzenlemek isteyene projesini veriyorum istediğiniz gibi kullanabilirsiniz
C# kullanılmıştır
çözümünü söliyim sana o zaman veritabanında tabloyu güncellerken count bilgisini girmeyi unutmuşum eksik kalmış yani sayılabilir itemlerde kaç adet eklemek istiyorsan gitsi takı silah gibi itemlerde 1 olarak güncelletirsen sorun çözülürben başlamıştım projesine sen yapmışsın bitirmeme gerek kalmadı ıstırap uyumlu çalışıyor fakat bir sorun var sanırım daha projeyi incelemedim karaktere itemleri ayarladıktan sonra kayıt veri tabanına eklendi uyarısını alıyorum fakat yeni karakter açınca tüm itemler yok oluyor :=) çözünce yazacağım
teşekkürlerMerhaba arkadaşlar
C# kullanılmıştır