20 Kas 2024 #1 S siliciouz17 KY Kıdemli Üye KAYIT 16 Ocak 2021 Mesajlar 81 Tepki puanı 249 Kullanılan Source HSACSX Kullanılan Database HSACSX Kullanılan Client HSACSX Başlangıçta achieveler hepsi kapalı hepsini nasıl açabilirim birde yeni karakter açılışta rebirth 15 ten nasil başlatabilirim
Başlangıçta achieveler hepsi kapalı hepsini nasıl açabilirim birde yeni karakter açılışta rebirth 15 ten nasil başlatabilirim
Çözüm Lazoqlu 20 Kas 2024 Achieveleri "CREATE_NEW_CHAR" prosedüründen açabilirsin. Başlangıçta reb oluyor mu bilmiyorum ama CREATE_NEW_CHAR_VALUE tablosundan 83 level başlatabilirsin.
Achieveleri "CREATE_NEW_CHAR" prosedüründen açabilirsin. Başlangıçta reb oluyor mu bilmiyorum ama CREATE_NEW_CHAR_VALUE tablosundan 83 level başlatabilirsin.
20 Kas 2024 #2 Lazoqlu LazAHS Mobil & Local DB Editör S.Moderatör KY Saygın Üye Kurumsal Üye Coder Yardımsever KAYIT 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,550 Çözümler 40 Tepki puanı 1,003 Konum İstanbul Web lazahs.com.tr Achieveleri "CREATE_NEW_CHAR" prosedüründen açabilirsin. Başlangıçta reb oluyor mu bilmiyorum ama CREATE_NEW_CHAR_VALUE tablosundan 83 level başlatabilirsin. Oyla 0 Downvote Çözüm
Achieveleri "CREATE_NEW_CHAR" prosedüründen açabilirsin. Başlangıçta reb oluyor mu bilmiyorum ama CREATE_NEW_CHAR_VALUE tablosundan 83 level başlatabilirsin.
22 Kas 2024 #3 S siliciouz17 KY Kıdemli Üye KAYIT 16 Ocak 2021 Mesajlar 81 Tepki puanı 249 Teşekkürler bilgi için ama benim databasede create_new_char yok create_new_char_setle value var Oyla 0 Downvote
23 Kas 2024 #4 Lazoqlu LazAHS Mobil & Local DB Editör S.Moderatör KY Saygın Üye Kurumsal Üye Coder Yardımsever KAYIT 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,550 Çözümler 40 Tepki puanı 1,003 Konum İstanbul Web lazahs.com.tr siliciouz17' Alıntı: Teşekkürler bilgi için ama benim databasede create_new_char yok create_new_char_setle value var Genişletmek için tıkla ... Bu klasörü aç ve "CREATE_NEW_CHAR"'ı incele. değiştirmen gereken yeri göreceksin zaten. Oyla 0 Downvote
siliciouz17' Alıntı: Teşekkürler bilgi için ama benim databasede create_new_char yok create_new_char_setle value var Genişletmek için tıkla ... Bu klasörü aç ve "CREATE_NEW_CHAR"'ı incele. değiştirmen gereken yeri göreceksin zaten.