Reklam
düzgün server yok hocam ne yapalım girdik bir kere ARTY alt yapısı diyeo serverler boş hep kral ya
oynayacak düzgün server pek olmadığı için bizde deneyelim dedik ama emekler boşa gitti malesef ders oldu bizede sıkıntı yok her önüne gelen server açınca böyle oluyor demekki.arty zamanında item satış videoları bile vardı hala gidip oynayanda ne bilim. Osko acs adı altında yürümeye çalışıyorlar oda artye aittir.
kuru kendileri belirliyordu el altından satılıyormu onu bilememÇöp server vurguncu galiba bunlar kesin Gb satısıda yapıyorlardır bunlar...
dost nickli karakter 16 çar soktu kimse sesini cikartmadi ona belli ki kendi arkadaşlarıAyrıca kendi arkadaşları olan clanları besliyorlar, o arkadaşların slotuna gidip kendi hakkınızla slotu alsanız bile bir kılıf uydurup sizi banlıyorlar bunların hepsi emek hırsızı.
ağzına sağlıkARKADAŞLAR ESLANT DM SLOTUNA GİDİP BAKABİLİRSİNİZ DOST İSİMİ ARKADAŞ YADA GM / 20 CHAR AÇMIŞ DOST1 DEN BASLIYOR DOST20 YE KADAR GİDİYOR CHARLAR HEPSİ FULL PAKETLİ . PAKETİN TANESI 2 BİN TL 20 CHAR 40 BİN TL YE YAPAR .. EN BUYUK VURGUNU BUNLAR YAPIYOR .. EL ALTINDAN CLANLARA PARTY MONSTER STONE VERILIYOR LUFERSONDA BİZZAT ŞAHİT OLDUM .. DAHA DROBUNUN BILE NERDEN ATTIGINI BILMIYORUZOYUZDEN SW DE OYNUYACAKSANIZ ADAMLAR SİZİN HEP ÖNÜNÜZDE OLACAKTIR .. BİRANDA İFTİRA İLE HESAPLARINIZI BANLIYABILIRLER .. AYNISINI YAŞADIK BOŞUNA EMEK HARCAMAYIN TŞKRLER
![]()
tecrübe oldu artık daha oynamamKardeşim, biz bu homekoşehrinde daha önce de girdik, oynadık. O zaman da aynı muhabbet vardı, adamın tavrı hiç değişmiyor. Benim gördüğüm kadarıyla kendi çevresindeki adamlara item veriyor, kendisi de PK atıyor. Çar dizip sattığı başka hesaptan Gb yi TL’ye çevirdiği söyleniyor.
Clan’da da daha önce bir arkadaş aynı şeyleri yaşamıştı el altından item almıştı o yüzden insan ister istemez şüpheleniyor. Ben kimseye iftira atmak istemiyorum ama bu kadar şey üst üste gelince insanın aklına başka bir şey gelmiyor.
Bence tekrar girmekle hiç pişmanlık yapma, açma bile. Eğer oynayacaksan oynarsın ama bu tarz adamlara güvenip emek verme.
Emeğimiz hiç oldu sizinde emekleriniz gitmesin diye bu konu açılmıştır kesinlikle önermiyoruz.Ayrıca kendi arkadaşları olan clanları besliyorlar, o arkadaşların slotuna gidip kendi hakkınızla slotu alsanız bile bir kılıf uydurup sizi banlıyorlar bunların hepsi emek hırsızı.
Allah diğer oyuncuları kurtarsın artık biz kurtulduk. Emekler boşa gitti ama olsunAyrıca kendi arkadaşları olan clanları besliyorlar, o arkadaşların slotuna gidip kendi hakkınızla slotu alsanız bile bir kılıf uydurup sizi banlıyorlar bunların hepsi emek hırsızı.
arty her server böyle değil ama hocam burada yöneticilerde var sıkıntı yönetim yok daha doğrusuarty zamanında item satış videoları bile vardı hala gidip oynayanda ne bilim. Osko acs adı altında yürümeye çalışıyorlar oda artye aittir.
öyle öyle emekler boşa giden bir server kafasına göre yönetiyorlar yönetim yoko serverler boş hep kral ya
öylelerini hiç sevmem kralöyle öyle emekler boşa giden bir server kafasına göre yönetiyorlar yönetim yok
Ne yapalim düştük bir kere kral dahada oynamam zaten homekosehrinde bitti artık.öylelerini hiç sevmem kral