Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Arkadaşlar Merhaba hepimizin işine yarayacak bir durum bakarsanız sevinirim.( Botlara random item)

1910

KY Kıdemli Üye
Bildiğiniz gibi Botları giydirmek eski tip başlangıc itemlerini ayarlama mantığı ile sql üzerinden ilerliyor.

Chatgpt yardımı ile bu sistemi biraz geliştirmek istiyorum. Yani bir item havuzu oluşturup Classtype ve İtemtype larına göre bot karakterlere random itemlerin verilmesini sağlamak istiyorum.

Mevcut durumda şu şekilde bir kod oluşturduk..

1742157251040.png

1742157282984.png

1742157311167.png

1742157339290.png

Arkadaşlar eksik yada mantığa aykırı düzenlenmesi gereken kısımlar var mıdır ?

Yardımlarınızı fikirlerinizi rica ediyorum. Bu sistem hepimizin işine yarayacagını düşünüyorum

Şimdiden teşekkür ederim...

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Bildiğiniz gibi Botları giydirmek eski tip başlangıc itemlerini ayarlama mantığı ile sql üzerinden ilerliyor.

Chatgpt yardımı ile bu sistemi biraz geliştirmek istiyorum. Yani bir item havuzu oluşturup Classtype ve İtemtype larına göre bot karakterlere random itemlerin verilmesini sağlamak istiyorum.

Mevcut durumda şu şekilde bir kod oluşturduk..

Ekli dosyayı görüntüle 6426

Ekli dosyayı görüntüle 6427

Ekli dosyayı görüntüle 6428

Ekli dosyayı görüntüle 6429

Yardımlarınızı fikirlerinizi rica ediyorum. Bu sistem hepimizin işine yarayacagını düşünüyorum

Şimdiden teşekkür ederim...
Bu azimle başarırsınız hocam giysi yerine bot ile parti kurmaya uğraşsanız da güzel olur bence

1910

KY Kıdemli Üye

Bu azimle başarırsınız hocam giysi yerine bot ile parti kurmaya uğraşsanız da güzel olur bence
Hocam bunu halledebilirsem eğer ilk hedefim o .. sistemde botlar kendileri party kuruyorlar .. partyleri oluştururken sayının maksimum 5 olmasını ve ortalama 3 userın partye girebilecek şekilde chathandler +add komutuyla en yakın party başkanı botun party daveti atmasına uğraşıcam inşallah

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt