Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

? AnyOTPMover - Güncel Sürüm Bilgilendirmesi ve (Ek Değişiklik)

ahlb

KY Kıdemli Üye
Dostlar selam, akşam üzeri otp taşımayla ilgili sorun yaşadığım konuya bir post atmıştım. Proje sahibinin kırmayıp güncelleme verdiğini iletmiştim o yorumda. Kendisinin verdiği v3 sürümü şuan 0 sorun olarak çalışmakta. Gelelim bu konuyu açma sebebime, malum start otp yi çalıştırdığınızda otp yanında bir de cmd ekranı çalışıyor, ben de kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda yeni güncellemenin üzerine sadece AnyOtp çalışacak şekilde küçük bir dokunuş yaptım. Programı o şekilde kullanmak isteyen eminim ki vardır diye paylaşmak istedim sizlerle. Sistem aynı sistem yine StartOTP.exe ile açıyorsunuz AnyOtp yi. Fakat daha öncekinden farklı olarak sadece AnyOTP çalışıyor görünecek. Bu linkte proje sahibinin güncellemiş olduğu yeni HookWMIC.dll dosyası ve ayrıca bahsettiğim değişikliği yaptığım StartOTP.exe mevcuttur. İndir v3start otp cmdekransız Dosyayı indir v3start otp cmdekransız dosya.co Yazılım tarafından anlayanlar ve linkten indirme yapmayı tercih etmeyenler için Githubta proje zaten opensource olarak mevcut dilerseniz startotp nin program.cs kodları içinde sarı renkte olan kısmı bulup, turuncu renkte olan kodları ekleyip exesini alarak siz de yapabilirsiniz. var startupInfo = new STARTUPINFO(); startupInfo.cb = (uint)Marshal.SizeOf(startupInfo); startupInfo.dwFlags = 0x00000001; // STARTF_USESHOWWINDOW startupInfo.wShowWindow = 0; // SW_HIDE Tags · mmtylcn27/AnyOTPMover Contribute to mmtylcn27/AnyOTPMover development by creating an account on GitHub. github.com

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt