Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Alttan nova problem

LedeyNa

KY Üye
Merhaba, herkese iyi forumlar.

Clientin içerisinde f10 menüden işaretlediğim bir alttan nova sistemim var. Mage 60 skillerinde hiçbir problem yaşamıyorum ama 45 Attığımda oyun herhangi bir hata vermeden direkt kapanıyor. Bazen efektleri yükleyip 45in düştüğü de oluyor ama oran 3/10 bile olmayabilir. Problemin nereden kaynaklandığını ya da ne olduğunu çözemedim. Source kodlarında herhangi bir problem göremedim çevirme işlemleri düzgün çalışıyor gibi. Fx.tbl de de dönüştürüğü kodlar mevcut. Bu problemi yaşayıp çözen ya da bir fikri olan varsa yardım bekliyorum.

dogandeniz12

KY Saygın Üye
Merhaba, herkese iyi forumlar.

Clientin içerisinde f10 menüden işaretlediğim bir alttan nova sistemim var. Mage 60 skillerinde hiçbir problem yaşamıyorum ama 45 Attığımda oyun herhangi bir hata vermeden direkt kapanıyor. Bazen efektleri yükleyip 45in düştüğü de oluyor ama oran 3/10 bile olmayabilir. Problemin nereden kaynaklandığını ya da ne olduğunu çözemedim. Source kodlarında herhangi bir problem göremedim çevirme işlemleri düzgün çalışıyor gibi. Fx.tbl de de dönüştürüğü kodlar mevcut. Bu problemi yaşayıp çözen ya da bir fikri olan varsa yardım bekliyorum.
windows 11 ise windows 10 çevirirsen sorun çözülecektir

LedeyNa

KY Üye
windows 11 ise windows 10 çevirirsen sorun çözülecektir
W11 kullanıyorum evet. Sorunu W11 üzerinde çözmeye çalışıyorum. Hiç kimse benim serverimde oynamak için bilgisayarını w10 çevirmek zorunda olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden sorunu w11 üzerinde çözmek için uğraşıyorum.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt