Reklam
Sayfa geçişi hariç gayet başarılı ?
Değiştircem kanka sagolSayfa geçişi hariç gayet başarılı ?
Senın görüşün önemli yeni birşey daha yaptımSayfa geçişi hariç gayet başarılı ?
devlet çalışıyor![]()
Valla dost acı söyler, uif konusunda biraz takıntılı biriyim. View Info olmamış. Bir estetik göremedim. Giyilen item kısmında tık alanı var, onun olmaması daha iyi olur. Poimt ve str alanları aynı hizada değil, yine point vs yazıları sağa ya da sola yaslı değil. Oyuncu animasyonu çekmediği için o kısım boş kalmış, oraya joba ve ırk a göre bir görsel hooklanabilir, ayni şekilde count ve para alanları ayrı kalmış, gerekirse o kısımlarda point ve str dip dibe iki sütun yapılıp iki sütun genişliği şeklinde en alta bitiştirilebilir. Vs vs. Telden çok şey yazamıyorumDeğiştircem kanka sagolöyle genel yapıyı yaptım diye paylaştım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Senın görüşün önemli yeni birşey daha yaptım![]()
hepsı aklımda yınede tesekkur ederım sımdı oyuncuyuda acsden halledıp yansıtcam oraya ufak tefek duzenlemelerı ustune dusup duzeltcem kanka tesekkur ederım ılgın alakan ıcınValla dost acı söyler, uif konusunda biraz takıntılı biriyim. View Info olmamış. Bir estetik göremedim. Giyilen item kısmında tık alanı var, onun olmaması daha iyi olur. Poimt ve str alanları aynı hizada değil, yine point vs yazıları sağa ya da sola yaslı değil. Oyuncu animasyonu çekmediği için o kısım boş kalmış, oraya joba ve ırk a göre bir görsel hooklanabilir, ayni şekilde count ve para alanları ayrı kalmış, gerekirse o kısımlarda point ve str dip dibe iki sütun yapılıp iki sütun genişliği şeklinde en alta bitiştirilebilir. Vs vs. Telden çok şey yazamıyorum![]()
Teşekkurler kankaDaha ne olsun. Böyle böyle güzel şeyler çıkıyor zaten. Durmak yok yola devam.
Daha ne olsun. Böyle böyle güzel şeyler çıkıyor zaten. Durmak yok yola devam.
client içinde templist uifinin ismi nedir ?