Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

AKICI PK için SİSTEM TAVSİYESİ [ÖNEMLİ]

AdamKO

KY Kıdemli Üye
Arkadaşlar kolay gelsin. işlemci olarak q8300 fx 4100 6300 8320 gibi işlemciler kullanmış biri olarak şu lanet oyunu hiçbir zaman tam istediğim performansta oynayamadım. düşük fps den veya fps drop lardan dolayı istediğim minörü atamıyorum.
sadece ko için bir sistem toplamak istiyorum. pk alanlarında akıcı bir oyun deneyimi isteğim kesinlikle +60 fps üstü
"peki biz ne yapabiliriz ? " diyorsanız, sizden istediğim şey;
oyunu akıcı bir şekilde oynayan minörü istediği gibi çıkarabilen asas oyuncularının BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİ ni istiyorum
işlemci + ekran kartı + ram (mümkünse de anakart ) modelleri atan arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden. gerçek bilgiler için şu mübarek günlerde duamı ve REP imi alacağınıza emin olabilirsiniz
!!!!! EDİT !!!!!
Arkadaşlar yardım eden herkese teşekkürler. Yakınlardaki bir internet kafeye gidip bilgisayar denemesi yaptım. ve i3-550 işlemci GT 630 ekran kartı ile çok rahat bi şekilde oyunu oynattığını gördüm.
1156 soket ne kadar günümüzde tercih edilmese de i3-550 işlemci ve gigabyte h55 anakart ile kombinledim. Şuan gayet akıcı şekilde oynatıyor.
Bu konuda muzdarip olan arkadaşlar için duyurulur
....

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt