Reklam
Fotoğrafı var mı ?Akara power up store uif ve texturelerini arıyorum elinde olan varmı?
Aradım bulamadım ama bulursam görüntüsünü atacağım buraya akara setine benziyor kaybettim ss yi bulucamFotoğrafı var mı ?
baskan senin siteye ne olduGenelde benim dxtler kullanılıyor. Belki elimdeki clientler de vardır.
kapandıbaskan senin siteye ne oldu
senin satış konundaki pus değil mi kral akara ?Fotoğrafı var mı ?
Zaten tüm puslar benim değil mi ?senin satış konundaki pus değil mi kral akara ?
@macho ücreti özelden yazabilir misin müsait bir zamanda sadece uif ve texture olarak alabilirim ben örnek resimi bulamadım sende eğer örnekler varsa görmek isterim. 1-2 dokunuş yapabilirim dersen hele tadından yenmez ben uif editmele konusunda biraz yeteneksizim sırf bu iş için kendime editör yazdım yine başaramadımZaten tüm puslar benim değil mi ?
Sen yaptığın işleri beleşe mi dağıtıyorsun ?Öyleyse ver adama işte![]()
Pus servere özel yapıyorum birine yaptığımı diğerine satmıyorum. İstediğin neyse iletişime heç konuşur fiyat veririm.@macho ücreti özelden yazabilir misin müsait bir zamanda sadece uif ve texture olarak alabilirim ben örnek resimi bulamadım sende eğer örnekler varsa görmek isterim. 1-2 dokunuş yapabilirim dersen hele tadından yenmez ben uif editmele konusunda biraz yeteneksizim sırf bu iş için kendime editör yazdım yine başaramadım![]()
burası iş yeri değil kendinize iş bulun çalışın daha çok faydasını görürsünüz burda yaptığım pek bişe yok ama istenilen şeyi veririm tabikide.Sen yaptığın işleri beleşe mi dağıtıyorsun ?
burasını ister iş yeri görürüm ister keyfi alan bundan sanane ? faydan yok boşa çene çalıyorsun burdaburası iş yeri değil kendinize iş bulun çalışın daha çok faydasını görürsünüz burda yaptığım pek bişe yok ama istenilen şeyi veririm tabikide.
laf yetiştirme sadakanı al işine bak o zaman.yardım alıyorum kardeş bak adı üstünde ko yardım
++++Konu başlığı altında bulunsun lazım olan arama yapınca linkten yararlanir
Link: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***