Reklam
Teşekkürler dostum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buyur burdan Alabilirsin item tablosu upgrade tablosu içinde akara Takıları var
tam olarak bunu yapmaya başlamıştım , link geldi beni saatlerce uğraşıdan kurtardıBak şöyle bir şey de yapabilirsin. İşlerini kolaylaştırmak amaçlı: TBL'deki sütünları excele yaz. DBDekileri de farklı bir excele al. TBL editorden sql export yap. Excele at. Oradan hangisine karşılık geliyorsa at. Bu biraz zor çözüm. Yazılım bilgin varsa tbl editoru kendi dbne göre uyarlamayı deneyebılırsın
Teşekkür ederim hocam çok makbule geçtiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teşekürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam çok teşekkür ederim uskoda olup burada olmayan itemler varmı acabaŞöyle bir ekleme yapayım , bu kodları arayan arkadaşlar için kendim yeni item eklerken çalıştığım excel tablosunu paylaşayım, tamamen ıstırap uyumlu, içinden legendler, fortified takılar vs alabilirsiniz, dogan arkadaşımızın verdiği akaraları da kendime göre düzenleyip yine buraya ekleyeceğim, tabloların en sağında insert into kodlarını bulabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Burası benim çalışma alanım , benim db de olmayan itemleri burda düzenleyip çekiyorum, komple bir item tablo içeriği değilhocam çok teşekkür ederim uskoda olup burada olmayan itemler varmı acaba
Şöyle bir ekleme yapayım , bu kodları arayan arkadaşlar için kendim yeni item eklerken çalıştığım excel tablosunu paylaşayım, tamamen ıstırap uyumlu, içinden legendler, fortified takılar vs alabilirsiniz, dogan arkadaşımızın verdiği akaraları da kendime göre düzenleyip yine buraya ekleyeceğim, tabloların en sağında insert into kodlarını bulabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.