Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba afk botta bulunan manuel saldırı hızı mage için kaç olmalı deneyimi bilgisi olan paylaşabilir ve koxp altında macro açmak daha seri atak yapmaya olanak sağlar mı ? tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar merhaba afk botta bulunan manuel saldırı hızı mage için kaç olmalı deneyimi bilgisi olan paylaşabilir ve koxp altında macro açmak daha seri atak yapmaya olanak sağlar mı ? tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
kanka koxp kullanmayan biri olarak cevap veriyorum bu soruna afk bot kullanma. çünkü afk bot sistmee yakalanıyor piyasadaki koxperlerin coğu private bir uygulama kullanıyor ha nerden temin ediyorlar hiç bir fikrim yok . afk bot kullanırsan otomatik olarak bence 3-4 günde bir hapis cezası yersin ( daha kısa da sürebilir) duydugum üzere piyasada kullandıklarını report etmediğin sürece hapis cezası almıyorsun ( ban yok 500 tl ver koxpa devam et politikası) zaten report etseler bile o rapora 1 aydan önce bakmadıkları için allaha emanet yazılıma mukayet devam edersin. araştırmanı bu yönde yaparsan daha iyi senin için.