Arkadaşlar ben RomanticoTURCO karus warrior karakterinin sahibiyim
başıma çok kötü bi olay geldi hemen anlatıyorum.
Dün gece (06/07/2016) saat 02:10 sıralarında telefonuma facebook masanger aracılığı ile çocukluk arkadasımdan msj geldi.
"napıyosun" yazmıs bende tam yatacaktım noldu falan diye cevapladım.
sonra arkadasım yeni bi mail adresi açacagını ancak telefonuna aktivasyon kodunun gelmediğini söyledi ve arkasından senin telefonuna yolluyorum bana kodu atıver dedi
bende çocukluk arkadasım oldugu için hiç kuşkusuz kodu verdim.
3 defa kod yolladı 3ündede kodu verdim.
sonra arkadaşım telefonuna gelen bildirimden facenin çalındıgını anlıyor ve facesinin patlatıldığını söyleyip bugun ben hiç seninle konustummu diye sordu ben direk cepten aradım anlattım böyle böyle oldu benden kod istedin mail açıcam dedin bende verdim dedim.
o sırada pcyi açtım nttgame sitesine girip charın hemen bilgilerini değiştirmek istedim ama nafile değiştirilmişti. üstümü giyindim arkadasımıda evinden aldım direk karakola gittim. saat 03:00 civarıydı karakolda durumu polislere anlatıyorum ama bulunduğum yerde bilişim suçları olmadığından dolayı saat 06:00 a kadar ifadeyi anca tamamladık. şikayetçi ve davacı olduk.
şimdi sorun şu 3 farklı account taki karakterlerin hepsi çalındı.
2 karakterden ümidim yok açıkcası 2sinide yeni almıstım.
ama asıl karakterim olan RomanticoTURCO'nun otp si bende ve faal durumda. mail adresini kurtardım şifresini falan değiştirdim mailin. charın şifresi değiştirildiği için Nttgame'nin sitesinden şifremi unuttum kısmından maile şifre sıfırlama yolluyorum gelen maildeki şifre sıfırlama butonuna tıklıyorum açılan sayfada
Hata!
(Aktivasyon kodu yanlış)
Kayıt ol
diye bi ekran çıkıyor şifremi değiştiremiyorum.
ticket atamıyorum nttgame'nin sitesinde bilet gönderme kısmı çıkmıyor kapatıldığını düşünüyorum.
HERKESİN BAŞINA GELEBİLECEK BİŞİ BİLGİSİ OLAN ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM ETSİN.
hackleyen kişinin ip adresi elimde mevcut.
3 hesapımın toplam değeri 3bin tl civarında.
nolur bana
yardım edin herkese teşekkür ediyorum şimdiden.
umarım başkasının canı yanmaz