23 Şub 2025 #1 Hellkotr KY Kıdemli Üye KAYIT 16 Ocak 2025 Mesajlar 89 Tepki puanı 6 Versiyon 2369 Merhaba, Achievement bölümünden görevi tamamlanmış kutuyu almaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum hangi noktayı incelemeliyim acaba?
Merhaba, Achievement bölümünden görevi tamamlanmış kutuyu almaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum hangi noktayı incelemeliyim acaba?
Çözüm AKUMA 28 Şub 2025 Hellkotr' Alıntı: Merhaba, Achievement bölümünden görevi tamamlanmış kutuyu almaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum hangi noktayı incelemeliyim acaba? Ekli dosyayı görüntüle 6106 Genişletmek için tıkla ... Hocam ACHIEVE_MAIN tablosunda ItemNum satırına Monster veya Battle Hero Wing item numarasını ekleyip güncellemeniz gerekiyor.
Hellkotr' Alıntı: Merhaba, Achievement bölümünden görevi tamamlanmış kutuyu almaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum hangi noktayı incelemeliyim acaba? Ekli dosyayı görüntüle 6106 Genişletmek için tıkla ... Hocam ACHIEVE_MAIN tablosunda ItemNum satırına Monster veya Battle Hero Wing item numarasını ekleyip güncellemeniz gerekiyor.
25 Şub 2025 #2 AKUMA KY Uzman Üye Yardımsever KAYIT 24 Ağu 2022 Mesajlar 412 Çözümler 15 Tepki puanı 124 Günceldir. Oyla 0 Downvote
28 Şub 2025 #3 AKUMA KY Uzman Üye Yardımsever KAYIT 24 Ağu 2022 Mesajlar 412 Çözümler 15 Tepki puanı 124 Hellkotr' Alıntı: Merhaba, Achievement bölümünden görevi tamamlanmış kutuyu almaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum hangi noktayı incelemeliyim acaba? Ekli dosyayı görüntüle 6106 Genişletmek için tıkla ... Hocam ACHIEVE_MAIN tablosunda ItemNum satırına Monster veya Battle Hero Wing item numarasını ekleyip güncellemeniz gerekiyor. Oyla 0 Downvote Çözüm
Hellkotr' Alıntı: Merhaba, Achievement bölümünden görevi tamamlanmış kutuyu almaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum hangi noktayı incelemeliyim acaba? Ekli dosyayı görüntüle 6106 Genişletmek için tıkla ... Hocam ACHIEVE_MAIN tablosunda ItemNum satırına Monster veya Battle Hero Wing item numarasını ekleyip güncellemeniz gerekiyor.