NASIL YAPILIR +6 ve üzeri 70 quest itemlerini paket haline getirme olan varsa paylaşabilir mi?

KY Kıdemli Üye
+6 ve üzeri 70 quest itemlerini paket haline getirme olan varsa paylaşabilir mi?

şimdiden teşekkürler

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
70 Quest box gibi mi ?

KY Saygın Üye
Yardımsever
Tamamen mantık olarak söyleyeyim anla dostum yeni bir item tasarla bir box olur kağıt vs olur. 70 quest silahını shozine ekle neyle yapılmasını istiyorsan örneğin +6 bow + goldbar gibi sonra shozinde çevirince sana +6 bow boxı versin o box trade edilir cinsten olsun. Alan oyuncu o boxı shozinde kırdırsın ve +6 bowa sahip olsun

KY Kıdemli Üye
Tamamen mantık olarak söyleyeyim anla dostum yeni bir item tasarla bir box olur kağıt vs olur. 70 quest silahını shozine ekle neyle yapılmasını istiyorsan örneğin +6 bow + goldbar gibi sonra shozinde çevirince sana +6 bow boxı versin o box trade edilir cinsten olsun. Alan oyuncu o boxı shozinde kırdırsın ve +6 bowa sahip olsun

70 Quest box gibi mi ?

Mesela bende +6 Quest Kalkan var diyelim , bunu gidicem shozinde kutu haline getiricem , trade ile yada pazarda satabilicem kişide gidip shozinde o kutuyu kırdığında +6 vercek yapcam da hazırda varsa diye sorayım dedim

KY Saygın Üye
Yardımsever
Yoktur heraldede fazla bir zamanını alacak şey değil bence kendin yapabilirsin.

Üst Alt