Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

GELİŞTİRİYORUM 3D AXE Tasarımım. Yeni Rise Online' ye ne dersiniz? :)

ramox81

KY Üye
Axe tasarımım hakkındaki yorumunuz nedir?

Profesyonel şekilde modelleme ve texture uzmanıyım. Aslında KO' dan daha iyi grafikler çıkarabilirim. Hazır yapılar var zaten oyunu baştan sona değiştirebilirim. Map tasarlama (Untiy) ve oyun için sıfırdan asset geliştirebiliyorum. Çok kaliteli bir iş çıkarırım ama en az 1 yıl emek gerektirir, kendi mesleğimde gelirim iyi o yüzden zarar benim için bu maceraya atılmak. :D 3 farklı programla hazırlanmıştır... Sizce nasıl?

KO.png

Son düzenleme:

metoman116

KY Kıdemli Üye
Axe tasarımım hakkındaki yorumunuz nedir?

Profesyonel şekilde modelleme ve texture uzmanıyım. Aslında KO' dan daha iyi grafikler çıkarabilirim. Hazır yapılar var zaten oyunu baştan sona değiştirebilirim. Map tasarlama (Untiy) ve oyun için sıfırdan asset geliştirebiliyorum. Çok kaliteli bir iş çıkarırım ama en az 1 yıl emek gerektirir, kendi mesleğimde gelirim iyi zarar benim için bu maceraya atılmak. :D 3 farklı programla hazırlanmıştır... Sizce nasıl?

Ekli dosyayı görüntüle 16268
fikrinizden vazgemeyin hocam böyle şeylere ihtiyac var güzel olmus elinize saglik

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Sonunu düşünen kahraman olamaz. Elinize sağlık. Durmak yok devam.

farkedermi

KY Kıdemli Üye
KY Üye
Eline sağlık hocam. Heyecanını anlıyor ve seni kutluyorum da aynı zamanda; fakat bir değil bin balta da olsa oyun bitmiyor. Oyun geliştirme, profesyonel manada, ger.ekten sancılı bir süreç. Özellikle mobil pazar çok acımasız bir yer. Başarılar.

ramox81

KY Üye
Hazır yapılar var demiştim :) . Şuan piyasada var takip ettiklerim sadece asset yerleştirme yapılması yeterli olacak map ve building tasarımları zaten benim işim. Geriye Fx ve animasyon kalıyor. Fx kolay , animasyon işi işte sıkıntı. Uzun emek lazım, maddi kaynak lazım, en önemlisi vakit lazım. Yaparım ama artık çok sıkıldım bu işlerden.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt