Reklam
knight online 32x32 şeffaf clan sembol yaptırmak ıstıyorum kendim yapamadım yardımcı olcak birisi ariyorumne ile ilgili
yardımcı olalım hocam.knight online 32x32 şeffaf clan sembol yaptırmak ıstıyorum kendim yapamadım yardımcı olcak birisi ariyorum
valla hocam iyi oluryardımcı olalım hocam.
32x32 boyutunda resimi ayarla googleye online image background remove yaz kendin dönüştürvalla hocam iyi olur
32x32 yapabilsem zaten kullanıcam32x32 boyutunda resimi ayarla googleye online image background remove yaz kendin dönüştür![]()
En kolay yol windows paint32x32 yapabilsem zaten kullanıcamonu yapamıyorm zaten hocam
seffaf olmuyor onlar hocam ya denedim ama arka kotu duruyorEn kolay yol windows paintboyutlandırma siteleri de var online image resizer yaz
![]()
Yükle buraya bakalım çözünürlük mü kötü normalde güzel çeviriyor o sitelerseffaf olmuyor onlar hocam ya denedim ama arka kotu duruyor
photoshop portable indir versiyonu önemli değil ücretsizdir onunla hem png yani şeffaf yaparsın hemde istediğin ölçeklendirmeyi yaparsınseffaf olmuyor onlar hocam ya denedim ama arka kotu duruyor