Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

BİLGİLENDİRME 2615 2616 2617 Tam Dump EXE USKO Paylaşımı Alıntı

KY Kıdemli Üye
Server Sahibi
Son düzenleme:
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
KY Kıdemli Üye
Hayır o konuda değil, ek bir şeylerde olabilir dikkat edin:) Onun kendisinin yapacağını sanmıyorum da var bir şeyler :)

Yanlış anlamasın; sadece kanıtlayabilir misin diye çok merak ettim. İndirdim, herhangi bir virüs ya da bir şey yakalamadı. Sadece `.c` ve `.idc` dosyaları var; kodları çevirmiş, compiler dosyaları var.

KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Yanlış anlamasın; sadece kanıtlayabilir misin diye çok merak ettim. İndirdim, herhangi bir virüs ya da bir şey yakalamadı. Sadece `.c` ve `.idc` dosyaları var; kodları çevirmiş, compiler dosyaları var.
Ben var demedim olabilir demek istedim :) Paylaşan kişinin zaten kim olduğunu herkes çok iyi biliyor prenses emrenin ta kendisi bu forumda paylaşandan bahsetmiyorum. Ayrıca içinde virüs olup olamayacağını neden bulamayayım :)

KY Kıdemli Üye
Ben var demedim olabilir demek istedim :) Paylaşan kişinin zaten kim olduğunu herkes çok iyi biliyor prenses emrenin ta kendisi bu forumda paylaşandan bahsetmiyorum. Ayrıca içinde virüs olup olamayacağını neden bulamayayım :)
Ben “içinde kesin virüs var” demedim, sadece olabilir demek istedim. :) Paylaşan kişinin kim olduğunu zaten herkes çok iyi biliyor; burada paylaşan kişiden bahsetmiyorum, asıl kaynağı kastediyorum. Ayrıca içinde virüs olup olmadığını neden anlayamayacakmışım? İnceledim, sadece `.c` ve `.idc` dosyaları var; şüpheli bir şey yakalamadı. :)

KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Ben “içinde kesin virüs var” demedim, sadece olabilir demek istedim. :) Paylaşan kişinin kim olduğunu zaten herkes çok iyi biliyor; burada paylaşan kişiden bahsetmiyorum, asıl kaynağı kastediyorum. Ayrıca içinde virüs olup olmadığını neden anlayamayacakmışım? İnceledim, sadece `.c` ve `.idc` dosyaları var; şüpheli bir şey yakalamadı. :)
Valla kafam karıştı ama ortak bir yere geldik galiba :D

KY Uzman Üye
Yardımsever
Trilogy bir şey söylüyorsa iyiliğiniz içindir tek söylediği şey dikkat edin. Yok abe nasıl anlamazmışım yok bakıyomuş adam sadece uyarmak istemiş istediğin gibi virüsü yiyip oturmakta özgürsün

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Web
zwei2ko.com.tr
teşşekürler

Üst Alt