Reklam
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
O x forumdaki arkadaşın paylaştıklarına dikkat edin 2x taratın![]()
Hayır o konuda değil, ek bir şeylerde olabilir dikkat edinBaktım hocam, .c ve .idc dosyaları unpack edilmiş dump.
Hayır o konuda değil, ek bir şeylerde olabilir dikkat edinOnun kendisinin yapacağını sanmıyorum da var bir şeyler
![]()
Ben var demedim olabilir demek istedimYanlış anlamasın; sadece kanıtlayabilir misin diye çok merak ettim. İndirdim, herhangi bir virüs ya da bir şey yakalamadı. Sadece `.c` ve `.idc` dosyaları var; kodları çevirmiş, compiler dosyaları var.
Ben “içinde kesin virüs var” demedim, sadece olabilir demek istedim.Ben var demedim olabilir demek istedimPaylaşan kişinin zaten kim olduğunu herkes çok iyi biliyor prenses emrenin ta kendisi bu forumda paylaşandan bahsetmiyorum. Ayrıca içinde virüs olup olamayacağını neden bulamayayım
![]()
Valla kafam karıştı ama ortak bir yere geldik galibaBen “içinde kesin virüs var” demedim, sadece olabilir demek istedim.Paylaşan kişinin kim olduğunu zaten herkes çok iyi biliyor; burada paylaşan kişiden bahsetmiyorum, asıl kaynağı kastediyorum. Ayrıca içinde virüs olup olmadığını neden anlayamayacakmışım? İnceledim, sadece `.c` ve `.idc` dosyaları var; şüpheli bir şey yakalamadı.
![]()
bakalım neymiş2615 2616 2617 Patch için özel olarak hazırladığım tam dump EXE
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
adam dogru soyluyor dosyalar blind edilmiş çok problemli 10 kere taratın benceO x forumdaki arkadaşın paylaştıklarına dikkat edin 2x taratın![]()
tesekkurler2615 2616 2617 Patch için özel olarak hazırladığım tam dump EXE Alıntıdır
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***