Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

GELİŞTİRİYORUM 2610 CLIENT SOURCE (FMGAME)

KY Saygın Üye
Coder
Daha iyisini yaparsan konuşma hakkın olur çöp dediğini yapamıyorsan susacaksın claude felan fistan konuşmuşsun piyasada zaten şuan herkes kullanıyor ama senin gibiler milletin emeğini hiçe sayıyor cebinizde bir bokunuz yok olanada bahane uyduruyorsunuz yarın paylaş diye yalvarırsınız aynısını bende yaptım hala geliştiriyorum hayırlısı olsun sen bunun gibi ahmaklara takılma.
Elleme yazsinlar sorun degil. Geçmis yorumlarina baktim da bir tane yapici yorumu yok hep -s of b- yorumlar var hep elestiri hep elestiri. Yapici tebrik yada ise yarar 1 tane paylasimi yok. Ben en az 3 4 projemi paylastim. Kendi gelistirdigim uygulamalari verdim. FM olarak kendimi kucuk captada olsa yaptiklarimla kanitladim. Cok da umursamiyorum :) yorumlari icin tesekkur bile ettim hic sorun degil. Seninde yorumun icin tesekkur ederim.

KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Türkçesi bozuk bir insanın yazdıklarını bile yapay zekaya düzelttirip, burada insanlara kendisi çok bilgiliymiş, bir şeyler biliyormuş gibi sallamasına ve insanlarında bu kişiyi adam yerine koyup cevap yazmasına şaşırıyorum :)

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
Önce fake hesaptan yazmış. sonra kendi hesabından yazmış olarak algıladım. AI veya kendi kod bilgisi. Daha iyisini yapabilyorsan yapacaksın. Yapamıyorsan eline sağlık diyeceksin. Hangi bölümü sana bu kadar dert oldu da bu kadar çok yazma gereği duydun ? @ChaosKnightX

Bu arada eline sağlık @shyrogue

KY Saygın Üye
Coder
Önce fake hesaptan yazmış. sonra kendi hesabından yazmış olarak algıladım. AI veya kendi kod bilgisi. Daha iyisini yapabilyorsan yapacaksın. Yapamıyorsan eline sağlık diyeceksin. Hangi bölümü sana bu kadar dert oldu da bu kadar çok yazma gereği duydun ? @ChaosKnightX

Bu arada eline sağlık @shyrogue
doktor yazdı bana kim olduğunu öğrendim boşver "bien" in biri :D -sob-.. tesekkurler yorumların için.

KY Kıdemli Üye
Web
liongames.com.tr
Fatih Abime Yalniş yapacak adami Çizerim ... Daha Pus entekre edemeyenler laga luga yapiyor , Buyrun Yapay Zeka Orada Sapıyla yapabilen yapsin :)
Jesus Crying GIF

KY Saygın Üye
Coder
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Bu insanın kim olduğunu zaten bilen biliyor, topluluğa ve kendisine faydası olmayan, hiç düzgün bir proje başarısı yakalayamamış, insanların yaptıklarını kıskanan hop hop bir insan :) Bunu ne için dediğimi kendisi ve onu tanıyan iyi bilir :) Güzel çalışma olmuş boş ver sen bunu, zaten hayatı boyunca insanların gölgesinde 3-5 copy paste yaparak, ondan bundan çalarak bir şeyler başardığını zanneden yapay zeka chat botu işte :)

KY Saygın Üye
Coder
Bu insanın kim olduğunu zaten bilen biliyor, topluluğa ve kendisine faydası olmayan, hiç düzgün bir proje başarısı yakalayamamış, insanların yaptıklarını kıskanan hop hop bir insan :) Bunu ne için dediğimi kendisi ve onu tanıyan iyi bilir :) Güzel çalışma olmuş boş ver sen bunu, zaten hayatı boyunca insanların gölgesinde 3-5 copy paste yaparak, ondan bundan çalarak bir şeyler başardığını zanneden yapay zeka chat botu işte :)
Evet yazan çizenlerde oldu bana @TriLogy .. yardım vaadi ile dosya çalmış zamanında.! kendi bilir. :) iananıp dosya çaldıranda kendi bilir.!Teşekkür ederim yorumun için.!

KY Kıdemli Üye
emeğine sağlık hocam, çok başarılı gözüküyor. piyasanın artık gerçekten hook ile değil de client geliştirerek çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

KY Kıdemli Üye
Hocam emeğine sağlık sen bakma sağa sola proje iş yapar ...

KY Saygın Üye
Coder
emeğine sağlık hocam, çok başarılı gözüküyor. piyasanın artık gerçekten hook ile değil de client geliştirerek çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
Henüz Satma planım yok. satacak olursamda 1 kişiye satılıkdır gibi bir planım yok en az 5 kişi maximum 10 kişiye veririm. Yorumlarınız için teşekkür ederim.!

Üst Alt