Reklam
Tesekkurlerhayırlı olsun
çok emek var e.sTesekkurler
Tesekkurler eyvallah @swatxxçok emek var e.s![]()
Aynen kanka openko bencede
Bari pusu acmasaydin
Usko unpack exe ne zaman openko oldu kral
Bu kadar kusursuz yapmışsın da
Bir pus yapamadın sanırım
Görev yöneticisinin kaç bit olduğunu görseydik
İnsan projeden başlatır
Yapmayın yav yiyenler var bide
Tesekkur ederim guzel kardesim yorumlarin icinisin gucun rast gitsin
Open ko gelistiren
nexus
swat
Nxwile
Hanibal67
Fawkest
projemi daha once gorduler zaten
Ama sana cidden tesekkur ederim vallahi hic kizmiyorum ilk defa bir camur atana kizmiyorum.![]()
Tabiki yapay zeka kullaniyorum. Kullanmayan var mi?Yalnız, kodu kendisi yazmamış olabilir. Bütün kodlar yapay zekâya yazdırılmış olabilir. Unpack edip bütün verileri sadeleştirerek içine aktarmış, sonra da OpenKO üzerinde geliştirmiş olabilir.
Kendisinin sıfırdan yazdığına pek inanmıyorum. Yapay zekâya yazdırdığını düşünüyorum. Zaten ChatGPT ve Claude ile birçok repo üzerinden gidip bütün kodları iyileştirmek mümkün.
Bir de “herkes için modeli iyileştir” diye bir seçenek var, onu da herkes unutmuş galiba.Birçok kişi bunu gözden kaçırıyor.
Yazık olmuş, hepinize geçmiş olsun.![]()
Tabiki yapay zeka kullaniyorum. Kullanmayan var mi?
Herkez yapay zeka kullanir ama bazilari yapayzekayi yonetir.
Yalnız, kodu kendisi yazmamış olabilir. Bütün kodlar yapay zekâya yazdırılmış olabilir. Unpack edip bütün verileri sadeleştirerek içine aktarmış, sonra da OpenKO üzerinde geliştirmiş olabilir.
Demişsin: Benim elimdeki veriler sende olsa bu yazdiklarin icin utanirdinama sevindim boyle yazmaya devam edin .. FM bunu begendi
Cevabim: ben hic birsey bilmiyorum dostum. Reels izlerken buraya geldim yapay zekaya dedimki bana 26x client yap ve yapay zeka bana bunu verdi ve tekde calistiYapay zekâ kullanmana zaten kimse bir şey demiyor. Günümüzde neredeyse herkes kullanıyor. Mesele yapay zekâ kullanmak değil, ortaya çıkan işte ne kadar kendi emeğin ve bilgin olduğu.
Eğer kodun büyük kısmını yapay zekâ yazıyor, hataları düzeltiyor, yapıyı iyileştiriyor ve sen de yüksek ücretli modellerden faydalanıyorsan, o zaman ortaya çıkan emeğin tamamını “ben yaptım” diye anlatmak bana pek doğru gelmiyor.
Kimi yapay zekâyı kullanır, kimi yönetir, diyorsun; doğru. Ama yönetmek de ne yaptığını bilmek, yazılan kodu anlayabilmek ve gerektiğinde yapay zekâ olmadan da müdahale edebilmek demek.
Elimdeki veriler sende olsa utanırdın, kısmına gelirsek; elindeki verileri bilmediğim için zaten kesin konuşmadım, “olabilir” dedim. Elinde gerçekten farklı bir durum olduğunu gösteren şeyler varsa paylaşırsın, biz de görürüz.
Yapay zekâya kod yazdırmakta herkes özgür. Benim söylediğim tek şey şu: Eğer işin büyük bölümünü yapay zekâ yapıyorsa, emeğin kaynağını da ona göre değerlendirmek gerekir.
Hayırlısı olsun veya Ellerine sağlık ne diyelim![]()
Tam da anlatmaya çalıştığım nokta bu zaten. “Hiçbir şey bilmiyorum, yapay zekâya söyledim ve tek seferde yaptı” diyorsan, bu durumda ortaya çıkan işin ne kadarının senin emeğin, ne kadarının yapay zekânın katkısı olduğu zaten kendiliğinden ortaya çıkıyor.Cevabim: ben hic birsey bilmiyorum dostum. Reels izlerken buraya geldim yapay zekaya dedimki bana 26x client yap ve yapay zeka bana bunu verdi ve tekde calistitatmin oldun mu canim kardesim
Eline sağlık abi yapsansan sen yapardın alın size açık kaynak ko onlineHer Yapılan birebir orjinal yapı ile yapılmakta.
Açıklama Özelliklerini anlatmaya gerek duymuyorum. ucundan gösterdim gerisini siz anlayın.!
1e1 i severim.! gaydır guydur özelleştirmeleri sevmiyorum. Orjinal olsun benim olsun