Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

GELİŞTİRİYORUM 2610 CLIENT SOURCE (FMGAME)

KY Saygın Üye
Coder
Her Yapılan birebir orjinal yapı ile yapılmakta.
Açıklama Özelliklerini anlatmaya gerek duymuyorum. ucundan gösterdim gerisini siz anlayın.!
1e1 i severim.! gaydır guydur özelleştirmeleri sevmiyorum. Orjinal olsun benim olsun :)

KY Üye
Aynen kanka openko bencede
Bari pusu acmasaydin
Usko unpack exe ne zaman openko oldu kral
Bu kadar kusursuz yapmışsın da
Bir pus yapamadın sanırım
Görev yöneticisinin kaç bit olduğunu görseydik
İnsan projeden başlatır
Yapmayın yav yiyenler var bide

KY Saygın Üye
Coder
Aynen kanka openko bencede
Bari pusu acmasaydin
Usko unpack exe ne zaman openko oldu kral
Bu kadar kusursuz yapmışsın da
Bir pus yapamadın sanırım
Görev yöneticisinin kaç bit olduğunu görseydik
İnsan projeden başlatır
Yapmayın yav yiyenler var bide
:) sevindim bak. Unpack zannetmene :)

Pus henuz icconlari oturtamadim. Bu arada ne var pusda? Neden acmasaydim merak ettim? Proje icinden exeyi gordugun gibi acik kaynak :) 26x unpack olsa prebuiltli 11-15 mb arasi .. valla sevindim bak bukadar iyi yapmisim demekki eksik cok olsada bir video atarim 64 ve gpu nun hatta bi ara gel dc den gormedimlerinizi de gostereyim.

KY Üye
Aynen kral sensin
Bir akıllı sensin vallahi
Diyecek birşey yok bence

KY Saygın Üye
Coder
Tesekkur ederim guzel kardesim yorumlarin icin :) isin gucun rast gitsin :)

Open ko gelistirenlerden swatxx nexus
Ve diger projemi daha once gorenler
Nxwile
Hanibal67
Fawkest
projemi daha once gorduler zaten :)

Ama sana cidden tesekkur ederim vallahi hic kizmiyorum ilk defa bir camur atana kizmiyorum. :)

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
Tesekkur ederim guzel kardesim yorumlarin icin :) isin gucun rast gitsin :)
Open ko gelistiren
nexus
swat
Nxwile
Hanibal67
Fawkest
projemi daha once gorduler zaten :)

Ama sana cidden tesekkur ederim vallahi hic kizmiyorum ilk defa bir camur atana kizmiyorum. :)

Yalnız, kodu kendisi yazmamış olabilir. Bütün kodlar yapay zekâya yazdırılmış olabilir. Unpack edip bütün verileri sadeleştirerek içine aktarmış, sonra da OpenKO üzerinde geliştirmiş olabilir.

Kendisinin sıfırdan yazdığına pek inanmıyorum. Yapay zekâya yazdırdığını düşünüyorum. Zaten ChatGPT ve Claude ile birçok repo üzerinden gidip bütün kodları iyileştirmek mümkün.

Bir de “herkes için modeli iyileştir” diye var, onu da herkes unutmuş galiba. :D Birçok kişi bunu gözden kaçırıyor.

Yazık olmuş, hepinize geçmiş olsun. :)

Son düzenleme:
KY Saygın Üye
Coder
Yalnız, kodu kendisi yazmamış olabilir. Bütün kodlar yapay zekâya yazdırılmış olabilir. Unpack edip bütün verileri sadeleştirerek içine aktarmış, sonra da OpenKO üzerinde geliştirmiş olabilir.

Kendisinin sıfırdan yazdığına pek inanmıyorum. Yapay zekâya yazdırdığını düşünüyorum. Zaten ChatGPT ve Claude ile birçok repo üzerinden gidip bütün kodları iyileştirmek mümkün.

Bir de “herkes için modeli iyileştir” diye bir seçenek var, onu da herkes unutmuş galiba. :D Birçok kişi bunu gözden kaçırıyor.

Yazık olmuş, hepinize geçmiş olsun. :)
Tabiki yapay zeka kullaniyorum. Kullanmayan var mi?

Herkez yapay zeka kullanir ama bazilari yapayzekayi yonetir.

Demişsin: Benim elimdeki veriler sende olsa bu yazdiklarin icin utanirdin :) ama sevindim boyle yazmaya devam edin .. FM bunu begendi

KY Kıdemli Üye
Tabiki yapay zeka kullaniyorum. Kullanmayan var mi?

Herkez yapay zeka kullanir ama bazilari yapayzekayi yonetir.

Demişsin: Benim elimdeki veriler sende olsa bu yazdiklarin icin utanirdin :) ama sevindim boyle yazmaya devam edin .. FM bunu begendi

Yapay zekâ kullanmana zaten kimse bir şey demiyor. Günümüzde neredeyse herkes kullanıyor. Mesele yapay zekâ kullanmak değil, ortaya çıkan işte ne kadar kendi emeğin ve bilgin olduğu.

Eğer kodun büyük kısmını yapay zekâ yazıyor, hataları düzeltiyor, yapıyı iyileştiriyor ve sen de yüksek ücretli modellerden faydalanıyorsan, o zaman ortaya çıkan emeğin tamamını “ben yaptım” diye anlatmak bana pek doğru gelmiyor. :)

Kimi yapay zekâyı kullanır, kimi yönetir, diyorsun; doğru. Ama yönetmek de ne yaptığını bilmek, yazılan kodu anlayabilmek ve gerektiğinde yapay zekâ olmadan da müdahale edebilmek demek.

Elimdeki veriler sende olsa utanırdın, kısmına gelirsek; elindeki verileri bilmediğim için zaten kesin konuşmadım, “olabilir” dedim. Elinde gerçekten farklı bir durum olduğunu gösteren şeyler varsa paylaşırsın, biz de görürüz. :)

Yapay zekâya kod yazdırmakta herkes özgür. Benim söylediğim tek şey şu: Eğer işin büyük bölümünü yapay zekâ yapıyorsa, emeğin kaynağını da ona göre değerlendirmek gerekir. :)

Hayırlısı olsun veya Ellerine sağlık ne diyelim :)

KY Saygın Üye
Coder
Yapay zekâ kullanmana zaten kimse bir şey demiyor. Günümüzde neredeyse herkes kullanıyor. Mesele yapay zekâ kullanmak değil, ortaya çıkan işte ne kadar kendi emeğin ve bilgin olduğu.

Eğer kodun büyük kısmını yapay zekâ yazıyor, hataları düzeltiyor, yapıyı iyileştiriyor ve sen de yüksek ücretli modellerden faydalanıyorsan, o zaman ortaya çıkan emeğin tamamını “ben yaptım” diye anlatmak bana pek doğru gelmiyor. :)

Kimi yapay zekâyı kullanır, kimi yönetir, diyorsun; doğru. Ama yönetmek de ne yaptığını bilmek, yazılan kodu anlayabilmek ve gerektiğinde yapay zekâ olmadan da müdahale edebilmek demek.

Elimdeki veriler sende olsa utanırdın, kısmına gelirsek; elindeki verileri bilmediğim için zaten kesin konuşmadım, “olabilir” dedim. Elinde gerçekten farklı bir durum olduğunu gösteren şeyler varsa paylaşırsın, biz de görürüz. :)

Yapay zekâya kod yazdırmakta herkes özgür. Benim söylediğim tek şey şu: Eğer işin büyük bölümünü yapay zekâ yapıyorsa, emeğin kaynağını da ona göre değerlendirmek gerekir. :)

Hayırlısı olsun veya Ellerine sağlık ne diyelim :)
Cevabim: ben hic birsey bilmiyorum dostum. Reels izlerken buraya geldim yapay zekaya dedimki bana 26x client yap ve yapay zeka bana bunu verdi ve tekde calisti :) tatmin oldun mu canim kardesim

KY Kıdemli Üye
Cevabim: ben hic birsey bilmiyorum dostum. Reels izlerken buraya geldim yapay zekaya dedimki bana 26x client yap ve yapay zeka bana bunu verdi ve tekde calisti :) tatmin oldun mu canim kardesim
Tam da anlatmaya çalıştığım nokta bu zaten. “Hiçbir şey bilmiyorum, yapay zekâya söyledim ve tek seferde yaptı” diyorsan, bu durumda ortaya çıkan işin ne kadarının senin emeğin, ne kadarının yapay zekânın katkısı olduğu zaten kendiliğinden ortaya çıkıyor.

Ben yapay zekâ kullanılmasına karşı değilim. İsteyen kullanır, isteyen kod yazdırır, isteyen analiz yaptırır. Günümüzde zaten neredeyse herkes yapay zekâ kullanıyor. Mesele yapay zekâ kullanmak değil; ortaya çıkan işte ne kadar kendi bilgin, tecrüben ve emeğin olduğu.

Mesela bir repo yapay zekâya verildiğinde, proje içerisindeki `.cpp`, `.h` ve diğer kaynak dosyalarını analiz edip dosyalar arasındaki bağlantıları kurabiliyor. Kodların hangi sınıflarla, fonksiyonlarla ve sistemlerle ilişkili olduğunu anlamaya çalışıyor. Böylece proje yapısını, mimarisini ve kod akışını daha rahat çözmene yardımcı oluyor.

Aynı şekilde `Warfare.zip` veya başka bir `.zip`, `.rar` arşivi yüklendiğinde de, içerisinde source kodları varsa bunları analiz edebiliyor. Source kısmına komple arşiv verdiğinde dosyaları tek tek inceleyip proje yapısını anlamaya, kodların ne işe yaradığını çözmeye ve birbirleriyle olan bağlantıları çıkarmaya çalışıyor.

Repo tarafında da proje içerisindeki birçok dosyayı birlikte değerlendirip mevcut yapıyı analiz edebiliyor. Bu sayede eski kodların iyileştirilmesi, eksik kısımların bulunması, bazı hataların düzeltilmesi veya projenin daha yeni sürümlere uyarlanması konusunda ciddi şekilde yardımcı olabiliyor.

Mesela ben de şunu diyebilirim: USKO `KnightOnline.exe` dosyasını unpack ettirirsin, yapısını analiz ettirirsin, mimarisini çıkarttırırsın; resource sistemini, sınıfları, fonksiyonları ve diğer özellikleri tek tek toplatırsın. Sonra GitHub’daki OpenKO gibi eski bir projeyi verip mevcut yapıyla karşılaştırmasını, sürümü yükseltmesini, eksikleri tamamlamasını ve yeni özellikler eklemesini istersin. Yapay zekâ sana hangi mimari yolun izlenebileceğini bile gösterebilir.

Elinde yeterli kaynak, eski repo, arşiv, source kodu ve analiz edilecek dosyalar varsa yapay zekâ bunları karşılaştırarak sana ciddi bir yol haritası çıkarabilir. Eski sürüm ile yeni sürüm arasındaki farkları bulabilir, hangi dosyaların değiştiğini inceleyebilir, bazı kodları yeniden yazabilir ve eksik kısımlar için öneriler sunabilir.

Tabii yapay zekâ kusursuz değil. Yanlış kod yazabilir, bazı fonksiyonları hatalı yorumlayabilir, eski veya uyumsuz yöntemler önerebilir. Bu yüzden işi yapan kişinin de çıkan kodu anlayabilmesi, test edebilmesi, hataları ayıklayabilmesi ve gerektiğinde kendisinin müdahale edebilmesi gerekiyor.

Mesela 26xx gibi daha yüksek bir sürüm ortaya çıkaran kişinin elbette kendi emeği de vardır; bunu tamamen yok saymak doğru olmaz. Hangi kaynağın kullanılacağına karar vermek, projeyi yönlendirmek, doğru soruları sormak, çıkan sonuçları test etmek, hataları görmek ve çalışan sistemi ortaya çıkarmak da emektir.

Ama yapay zekâ source kodlarını analiz ediyor, mimariyi çıkartıyor, eski kodları karşılaştırıyor, yeni kod üretiyor, hataları düzeltiyor, eksik bölümleri tamamlamaya yardım ediyor ve sana hangi yolu izlemen gerektiğini gösteriyorsa, onun katkısını da yok sayamazsın.

O yüzden “ben yapay zekâyı yönetiyorum” demek tek başına yeterli değil. Yapay zekâyı yönetmek demek, onun yazdığı kodu anlamak, yanlışını görebilmek, doğru yönlendirebilmek ve gerektiğinde yapay zekâ olmadan da sisteme müdahale edebilmek demektir.

Sen “Reels izlerken buraya geldim, yapay zekâya 26x client yap dedim ve tekte çalıştı” diyorsan, ben buna zaten kızmıyorum. Tam tersine, anlatmaya çalıştığım şeyi kendin doğrulamış oluyorsun.

Yapay zekâya kod yazdırmakta herkes özgür. Kimse buna karşı değil. Ama işin büyük kısmını yapay zekâ analiz ediyor, yazıyor, düzeltiyor ve geliştiriyorsa, ortaya çıkan çalışmanın tamamını sadece “kendi emeğim” diye göstermek bana doğru gelmiyor.

En doğrusu şunu söylemek olur: “Ben projeyi yönettim, kaynakları topladım, test ettim, hataları ayıkladım ve yapay zekâ desteğiyle geliştirdim.” Böyle söylersen hem kendi emeğini inkâr etmemiş olursun hem de yapay zekânın katkısını yok saymamış olursun.

Kısacası mesele yapay zekâ kullanmak değil. Mesele, yapılan işte kimin ne kadar katkısı olduğunu doğru anlatmak. Yapay zekâ büyük kısmını yapıyorsa, o emeğin bir bölümünün de yapay zekâya ait olduğunu kabul etmek gerekir. :)

Son düzenleme:
KY Saygın Üye
Coder
Afferin sana cocuk..! :)

KY Saygın Üye
Yardımsever
Her Yapılan birebir orjinal yapı ile yapılmakta.
Açıklama Özelliklerini anlatmaya gerek duymuyorum. ucundan gösterdim gerisini siz anlayın.!
1e1 i severim.! gaydır guydur özelleştirmeleri sevmiyorum. Orjinal olsun benim olsun :)

Eline sağlık abi yapsansan sen yapardın alın size açık kaynak ko online

Üst Alt