solomonkane
KY Saygın Üye
olay sadece pusla bitmiyorŞimdi sadece PUS'a erişmenin bir yoluna ihtiyacımız var.
olay sadece pusla bitmiyorŞimdi sadece PUS'a erişmenin bir yoluna ihtiyacımız var.
eyvEkli dosyayı görüntüle 7580Ekli dosyayı görüntüle 7581
Paylaşılan dosyaların aynısıdır yapamayan çok kişi olduğundan ve dosyaların birkaç konuya dağılmasından dolayı bu paylaşımı açıyorum
jwpunk paylaştığı db ile upgrade çalışmaktadır. lisans olayı iptal edilmiştir .
Extraolarak ben sadece oto pk bot ekledim
GameServer çalıştığında CZ de 200 tane otomatik bot spawn eder (rasgele claslarda 100 human 100 orc)
Oto ODBC reg dosyası var localde deneyecek olan direk server files içinde olan exe leri kullanabilir isteyen build edebilir lisansız ve local ayarlıdır
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tskEkli dosyayı görüntüle 7580Ekli dosyayı görüntüle 7581
Paylaşılan dosyaların aynısıdır yapamayan çok kişi olduğundan ve dosyaların birkaç konuya dağılmasından dolayı bu paylaşımı açıyorum
GameServer çalıştığında CZ de 200 tane otomatik bot spawn eder (rasgele claslarda 100 human 100 orc)
Oto ODBC reg dosyası var localde deneyecek olan direk server files içinde olan exe leri kullanabilir isteyen build edebilir lisansız ve local ayarlıdır
5-6 gün açık kaldı bir charda o surede genie le çalışır durumdaydı atma yoktuolay sadece pusla bitmiyorbir çok eksik paket ve oyundan atmaları mevcut
nasıl test ettin gm charlamı normal oyuncuylamı dosyaların içinde ACS yok bir çok eksik var sadece normal usko tarzı bu dosya yinede debug algılayıp oyundan atmalar olur 1 yıl sonra sorunsuz olarak anca görürüz5-6 gün açık kaldı bir charda o surede genie le çalışır durumdaydı atma yoktu
eyvallahEkli dosyayı görüntüle 7580Ekli dosyayı görüntüle 7581
Evet, temel fonksiyonlara sahip olabilmesi için şu özelliklere sahip olması gerekiyor: PUS ve CR'nin yanı sıra düzenlenebilir TBL'ye izin vermesi.olay sadece pusla bitmiyorbir çok eksik paket ve oyundan atmaları mevcut
dc bırakmayı unutmuşsunÜcret mukabilinde pus entegrasyonu yapılır ayrıntılı bilgi için benimle iletişime geçmenizi rica ederim.