Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

25XX PUS AKTİF SOURCE

KY Kıdemli Üye
KY Üye
Diğer konuda aktif diye paylaşım yapmışlar ben denemedim 0 dan yazıyprum bu sisteme
+pkbotspawn 1 120 1 1 2
+pkbotspawn 1 120 1 1 3
+pkbotspawn 1 120 1 2 1

Bot aktif çalışıyor ama aynı anda 8 bot falan çıkarma yok.

PUS çalışıyor.

Upgrade sistemi pasif.

Son düzenleme:
KY Üye
Forumda Paylaşılan ACS ' li source üzerinden gidilip PUS & UİF Sistemi DX9 - DX11 Olarak eklenmiştir.

DB Kısmına İstediğiniz İtemleri eklemeniz gerekmektedir tablolar oluşturuldu düzenlenmesi gerek.

Boştaki Butonlara istediğiniz özellikleri bağlamalısınız geri kalan kısımları UİF ile alakalı halledilebilir.

PUS ilk açılmadaki kasma sebebi test için eklenen loglardan kaynaklı görmeniz için silmedim isteyen logları temizleyip devam edebilir

DX 11 İÇİN LİNK GÜNCELLENMİŞTİR

Ekli dosyayı görüntüle 19828Ekli dosyayı görüntüle 19829

LİNK : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

RAR PW :
teşekkürler

KY Üye
Forumda Paylaşılan ACS ' li source üzerinden gidilip PUS & UİF Sistemi DX9 - DX11 Olarak eklenmiştir.

DB Kısmına İstediğiniz İtemleri eklemeniz gerekmektedir tablolar oluşturuldu düzenlenmesi gerek.

Boştaki Butonlara istediğiniz özellikleri bağlamalısınız geri kalan kısımları UİF ile alakalı halledilebilir.

PUS ilk açılmadaki kasma sebebi test için eklenen loglardan kaynaklı görmeniz için silmedim isteyen logları temizleyip devam edebilir

DX 11 İÇİN LİNK GÜNCELLENMİŞTİR

Ekli dosyayı görüntüle 19828Ekli dosyayı görüntüle 19829

LİNK : *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

RAR PW :
Teşekkürler

KY Kıdemli Üye
KY Üye
KnightOnline.exe Crash hatası yiyip duruyor. Bu sorunu çözdünüz mü acaba?
@Heat_
1787259274976.png
1787259264956.png

KY Kıdemli Üye
KY Üye
Oyuna giriyorum, Ronark Land da olduğu yerde bırakıyorum hesabı kendiliğinden geliyor bir de Ronark Land tarafından EMC geçerken bir kaç kere denersen orda da oluyor. "Crash 0x98 (WIZ_USER_INFORMATIN)" paket işleme sırasında bir sorun var.
1787259698456.png

Client’ta entity olmayan bot isimleri crash’e yol açıyordu 0x98 surrouding user listesindne çıkardım.

KY Kıdemli Üye
Oyuna giriyorum, Ronark Land da olduğu yerde bırakıyorum hesabı kendiliğinden geliyor bir de Ronark Land tarafından EMC geçerken bir kaç kere denersen orda da oluyor. "Crash 0x98 (WIZ_USER_INFORMATIN)" paket işleme sırasında bir sorun var.
src orjinalinden kaynaklı sorunlar hocam düzenlemeniz gerek maalesefki sorunsuz bir src değil sadece pus ve N3ui eklendi ilrletilebilmesi için

KY Kıdemli Üye
KY Üye
Client’ta entity olmayan bot isimleri crash’e yol açıyordu 0x98 surrouding user listesindne çıkardım. Sorun şu an düzeldi gibi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Multiclient aktif değil sanırım

KY Kıdemli Üye
Client’ta entity olmayan bot isimleri crash’e yol açıyordu 0x98 surrouding user listesindne çıkardım. Sorun şu an düzeldi gibi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Multiclient aktif değil sanırım
client kopyası oluşturup deneyin multi için hocam

Üst Alt