Reklam
selaqm arkadaşlar cümletten hayırlı cumalar dilerim vermişken birde src yi verseydim çok iyi olucaktı
Özür dileyerek söylüyorum, hangi versiyon olduğunu ve hangi özellikleri eklediğini anlayamadım.
tesekkurlerSelamlar,
srgamede bulunan çoğu sorunu fixledim 83 başlangıcı 1 level başlangıç yaptım tüm mobları droplarla doldurdum görev itemleri çıkmıyordu onlarıda ekledim yapay zeka sistemide kurdum ama onu ayrı isteyen olursa veririm aşağıya bıraktığım linkte her şeyi a dan z ye bulunuyor. tüm kaynak kodu dahil
power up store düzeltildi
60 görev düzeldi
pet düzeldi artık sağlam ve çıkıyor
upgrade sorunsuz çalışıyor
chaotic generator düzeldi
çalışmayan npcler düzeltildi
oyun başlangıcında basit itemlerle başlıyorsunuz kasarak mob keserek ya da boss item düşürüp devam edebiliyorsunuz
yani farm yap kasıl kazan
programda var item ver al drop ayarla v.s
Dc sorunu çözüldü
vip sorunu düzeltildi
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
TqHalo,
Saya sudah memperbaiki sebagian besar masalah di srgamede, mengubah level awal dari level 83 menjadi level 1, mengisi semua monster dengan item yang dijatuhkan, menambahkan item quest yang sebelumnya tidak jatuh, dan juga mengatur sistem AI, tetapi saya bisa memberikannya secara terpisah jika ada yang menginginkannya. Semuanya dari A sampai Z, termasuk semua kode sumber, dapat ditemukan di tautan yang saya berikan di bawah ini.
Power Up Store sudah diperbaiki.
60 tugas telah diperbaiki.
Hewan peliharaan itu sekarang sudah pulih, sehat, dan bisa keluar rumah.
Pembaruan ini berjalan dengan sempurna.
Chaotic Generator sudah diperbaiki.
NPC yang tidak berfungsi telah diperbaiki.
Anda memulai permainan dengan item sederhana dan dapat maju dengan menaikkan level, membunuh monster, atau mendapatkan item yang berhubungan dengan bos.
Jadi, bertani, bekerja keras, dan dapatkan penghasilan.
Program ini mencakup item, pengaturan drop, dll.
Masalah DC teratasi.
Masalah VIP sudah teratasi.
***Teks tersembunyi: Tidak dapat dikutip.***
haode py你好,
我修复了 srgamede 的大部分问题,将起始等级从 83 级改为 1 级,增加了所有怪物的掉落物品,添加了之前不掉落的任务物品,还搭建了一个 AI 系统,如果有人需要,我可以单独提供。所有内容,包括所有源代码,都可以在我下面提供的链接中找到。
Power Up Store 已修复。
60项任务已完成
宠物现在已经康复,身体健康,可以外出活动了。
升级过程一切顺利。
混沌生成器已修复。
已修复无法正常工作的NPC问题。
游戏开始时你只有一些简单的物品,你可以通过升级、击杀怪物或获得与 Boss 相关的物品来推进游戏进程。
所以,努力耕作,辛勤工作,赚取收入。
该程序包含项目、投放设置等。
数据中心问题已解决。
VIP问题已修复。
***隐藏文本:无法引用。***
Selamlar,
srgamede bulunan çoğu sorunu fixledim 83 başlangıcı 1 level başlangıç yaptım tüm mobları droplarla doldurdum görev itemleri çıkmıyordu onlarıda ekledim yapay zeka sistemide kurdum ama onu ayrı isteyen olursa veririm aşağıya bıraktığım linkte her şeyi a dan z ye bulunuyor. tüm kaynak kodu dahil
60 görev düzeldi
oyun başlangıcında basit itemlerle başlıyorsunuz kasarak mob keserek ya da boss item düşürüp devam edebiliyorsunuz
Dc sorunu çözüldü
vip sorunu düzeltildi
bakalımSelamlar,
60 görev düzeldi
Dc sorunu çözüldü
vip sorunu düzeltildi