30 Mar 2026 #1 S Silinen üye 471 KY Cezalı Üye KAYIT 7 Eyl 2023 Mesajlar 753 Çözümler 2 Tepki puanı 574 Merhaba arkadaşlar server files bağlantı sorunu yaşayanlar için yardımcı olabilirim derlendiği nde oyun bağlantısı olmuyır
Merhaba arkadaşlar server files bağlantı sorunu yaşayanlar için yardımcı olabilirim derlendiği nde oyun bağlantısı olmuyır
30 Mar 2026 #2 izwein Moderatör KAYIT 21 Ağu 2025 Mesajlar 191 Çözümler 1 Tepki puanı 583 Release build alırlarsa sorunsuz giriş yapabilirler. Debug mode'de start gelmiyor bir ara çözüp konuyu güncelleyeceğim. Oyla 0 Downvote
Release build alırlarsa sorunsuz giriş yapabilirler. Debug mode'de start gelmiyor bir ara çözüp konuyu güncelleyeceğim.
30 Mar 2026 #3 S Silinen üye 471 KY Cezalı Üye KAYIT 7 Eyl 2023 Mesajlar 753 Çözümler 2 Tepki puanı 574 izwein' Alıntı: Release build alırlarsa sorunsuz giriş yapabilirler. Debug mode'de start gelmiyor bir ara çözüp konuyu güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Hocam güncellerken pus sistemini de güncellermisiniz Oyla 0 Downvote
izwein' Alıntı: Release build alırlarsa sorunsuz giriş yapabilirler. Debug mode'de start gelmiyor bir ara çözüp konuyu güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Hocam güncellerken pus sistemini de güncellermisiniz
30 Mar 2026 #4 izwein Moderatör KAYIT 21 Ağu 2025 Mesajlar 191 Çözümler 1 Tepki puanı 583 ByAyhan' Alıntı: Hocam güncellerken pus sistemini de güncellermisiniz Genişletmek için tıkla ... N3Base sınıfının tamamını ve pus ekleyip güncelleyeceğim konuyu yakında. Oyla 0 Downvote
ByAyhan' Alıntı: Hocam güncellerken pus sistemini de güncellermisiniz Genişletmek için tıkla ... N3Base sınıfının tamamını ve pus ekleyip güncelleyeceğim konuyu yakında.
30 Mar 2026 #5 S Silinen üye 471 KY Cezalı Üye KAYIT 7 Eyl 2023 Mesajlar 753 Çözümler 2 Tepki puanı 574 izwein' Alıntı: N3Base sınıfının tamamını ve pus ekleyip güncelleyeceğim konuyu yakında. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam çok kişinin önünü açtınız bu hareketiniz ile Oyla 0 Downvote
izwein' Alıntı: N3Base sınıfının tamamını ve pus ekleyip güncelleyeceğim konuyu yakında. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam çok kişinin önünü açtınız bu hareketiniz ile
30 Mar 2026 #6 ChaosKnightX KY Kıdemli Üye KAYIT 21 Şub 2026 Mesajlar 212 Tepki puanı 99 izwein' Alıntı: N3Base sınıfının tamamını ve pus ekleyip güncelleyeceğim konuyu yakında. Genişletmek için tıkla ... Merhaba hocam, 2602 versiyonunu güncelleyebilir misiniz? Bypass adresini güncelledim ancak xingncode raporlama devam ediyor, sorunu çözemedim. Oyla 0 Downvote
izwein' Alıntı: N3Base sınıfının tamamını ve pus ekleyip güncelleyeceğim konuyu yakında. Genişletmek için tıkla ... Merhaba hocam, 2602 versiyonunu güncelleyebilir misiniz? Bypass adresini güncelledim ancak xingncode raporlama devam ediyor, sorunu çözemedim.