Reklam
2585 Versiyon Uygun Fiyata Kurulum Yapilir.
satış yazıyo kankaHee sorry![]()
satış yazıyo kanka![]()
ucuza kampanya yaptık artık herkes güncel versiyon kuracak
![]()
![]()
En iyisi test server varsa link atsın bakalım ne var ne yok dimipus ekli mi, diğer eklentiler mevcut mu src herşey dahil mi, exe bybass varmı detay yazarsan daha iyi olur.
En iyisi test server varsa link atsın bakalım ne var ne yok dimi
source degil sadece files yanlıs bilgi veriyon hepHoksuz demis, Files Source satıyormus![]()
BYPASS VAR ve PUS ekledim. Orjinalligi sewerim ben. Test Serveri acacam dostlar incelersiniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
source degil sadece files yanlıs bilgi veriyon hep![]()
![]()
![]()
Sen fransızsın anlasılan. Beni anlayan anladı sen rahat ol dostumFiles Source, Xingncode source ne fark ediyor-ki![]()
Sen fransızsın anlasılan. Beni anlayan anladı sen rahat ol dostum![]()
![]()
![]()
malesef sadece filesSource paylaşımı varsa mükammel olur![]()
Bu işlerin mimarisinde ciddi bir mesai ve teknik birikim var; dolayısıyla kimse size hazır paket sunmaz. Önünüzde iki seçenek var: Ya gerçek bir geliştirici sabrıyla paylaştığım bu linktekiSource paylaşımı varsa mükammel olur![]()
helel len volkan abi xdBu işlerin mimarisinde ciddi bir mesai ve teknik birikim var; dolayısıyla kimse size hazır paket sunmaz. Önünüzde iki seçenek var: Ya gerçek bir geliştirici sabrıyla paylaştığım bu linktekiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yapıyı satır satır analiz eder, mantığını kavrar ve kendi sisteminizi inşa etmek için emek harcarsınız; ya da 'ben bu emeği veremem' diyorsanız parasını basıp hazır halini alırsınız. Unutmayın ki hiçbir profesyonel, aylarını verdiği emeği bir 'source paylaşımı' sorusuyla ücretsiz dağıtmaz.
çok güzel anlattın teşekkür ederim hocamBu işlerin mimarisinde ciddi bir mesai ve teknik birikim var; dolayısıyla kimse size hazır paket sunmaz. Önünüzde iki seçenek var: Ya gerçek bir geliştirici sabrıyla paylaştığım bu linktekiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yapıyı satır satır analiz eder, mantığını kavrar ve kendi sisteminizi inşa etmek için emek harcarsınız; ya da 'ben bu emeği veremem' diyorsanız parasını basıp hazır halini alırsınız. Unutmayın ki hiçbir profesyonel, aylarını verdiği emeği bir 'source paylaşımı' sorusuyla ücretsiz dağıtmaz.
ne anlatacam bilen biliyo her seyi senin profilindeki gibi kanat manat var iştesifir tanitim bilgisi ve yüksek özgüven işini kusursuz yapan kişiler bile en ince detayina kadar info verirken sizin özelliiğiniz nedir