Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

24xx Olimpos Online Beta Açıldı! Geliştiriciler ve Oyuncular Konuya !!

KY Kıdemli Üye
Merhaba dostlar uzun uğraşlar sonucu iyi kötü bir server düzenlemeye çalıştım çok fazla bir bugu yok fakat editlenecek çok fazla detay var güzel bir server'e dönüştürebilirsek kesinlikle pus destek item vs satmayı düşünmüyorum. Bağış sistemi düşünüyorum Dünya'da bir ilk olacak gelirimi bağış yapmak isteyenlerden karşılarım çok maddi beklentim yok maksat oyuncuları adil ve eşit ortamda pk atması. Beta olduğuna bakmayın arkadaşlar zamanla eksikler azala azala daha güzel olacağına inanıyorum . Okuduğunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Panel : olimposonline.com.tr

Panel'den clienti indirip direk oyuna giriş yapabilirsiniz. Patch sistemini şu an için aktif edemedim. Client indirdiğiniz gibi start alıp oyuna direk girebilirsiniz.

KY Kıdemli Üye
Merhaba dostlar uzun uğraşlar sonucu iyi kötü bir server düzenlemeye çalıştım çok fazla bir bugu yok fakat editlenecek çok fazla detay var güzel bir server'e dönüştürebilirsek kesinlikle pus destek item vs satmayı düşünmüyorum. Bağış sistemi düşünüyorum Dünya'da bir ilk olacak gelirimi bağış yapmak isteyenlerden karşılarım çok maddi beklentim yok maksat oyuncuları adil ve eşit ortamda pk atması. Beta olduğuna bakmayın arkadaşlar zamanla eksikler azala azala daha güzel olacağına inanıyorum . Okuduğunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Panel : olimposonline.com.tr

Panel'den clienti indirip direk oyuna giriş yapabilirsiniz. Patch sistemini şu an için aktif edemedim. Client indirdiğiniz gibi start alıp oyuna direk girebilirsiniz.
1.png
2.png

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Düşüncen çok güzel. Emeğine sağlık :)

KY Cezalı Üye
güzel düşünce
kullandıgın server dosyaları hangisi hile ve bug konusunda yardımcı olurum sana

KY Kıdemli Üye
V2300 pvp-turk filesleri editlemeye çalışıyorum elimden geldiğince. Teşekkür ederim

KY Cezalı Üye
amacın server açmak ise bana ulaş yardımcı olurum özelden dc atıyorum

KY Kıdemli Üye
Var öyle bir düşüncem ama uzun sürecek gibi görünüyor beta olarak açık ama eksikleri gidermem lazım tek başıma zor oluyor

KY Kıdemli Üye
Şu anda databasede bir sıkıntı var onu çözmeye çalışıyorum akşam üzeri olur muhtemelen

KY Kıdemli Üye
Sunucu aktif şu an epey uğraştım linkler güncel isterseniz deneyebilirsiniz beta sürümü

KY Kıdemli Üye
Aktif şuan nasıl bir hata alıyorsun hocam

KY Kıdemli Üye
Pardon paneli değiştirdim hemen ekliyorum :)

KY Kıdemli Üye
Hazırda clienti olanlar için login server ip : login.oplimposonline.com.tr , panel adresiyle oyuna girmemektedir bilginize . Version : 2238

Üst Alt