Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
24xx
Login ekranımı değiştiremiyorum düzenlemeyi yapıyorum fakat kaydedip oyuna girdiğimde eski hali görünüyor bu konuda detaylı yardımcı olacak arkadaşımız varmı acaba
Merhaba
24xx
Login ekranımı değiştiremiyorum düzenlemeyi yapıyorum fakat kaydedip oyuna girdiğimde eski hali görünüyor bu konuda detaylı yardımcı olacak arkadaşımız varmı acaba
Merhaba, dosyayı yanlış konumda düzenliyor olabilirsiniz. Örneğin, UI içinde re_login_intro.uif dosyasını düzenliyorsunuz. Bu standart bir uygulamadır; konumlar ve uzantılar UI_Us.tbl içinde değişmiş olabilir. Örneğin, ISTIRAP\\re_login.intro.istirap konumundan çekiliyor olabilir. Bunu göz önünde bulundurarak düzenlemenizi öneririm.
Merhaba
24xx