Reklam
Net framework PC ye yükle sorunun çözülecektirArkadaşlar local bir sw açtım editör açıp birşey eklemek istedim ama nero avcı hangi editörü çalıştırmayı denesem hata aldım yardımcı olabilecek varsa teşekkür ederim..Ekli dosyayı görüntüle 4189
Ve Editorde setting metin belgesine kullandığın database ismini yaz örnek KO_DATABASE_SERVER_001Arkadaşlar local bir sw açtım editör açıp birşey eklemek istedim ama nero avcı hangi editörü çalıştırmayı denesem hata aldım yardımcı olabilecek varsa teşekkür ederim..Ekli dosyayı görüntüle 4189
Prosedür leri yüklemeniz lazım editör dosyası içinde var onlar tek tek kopyala sql query ye excute et hocamdediklerini yaptım program açıldı şimdi böyle birşey alıyorum bu procedure leri management'e nasıl ekleyebilirimEkli dosyayı görüntüle 4191
Şuan müsait değilim ama seni yönlendireyim sql aç sonra database tıkla New query var ona tıkla sonra editör deki prosedür dosyasına gir metin bölgesindeki kodları kopyala New query ye yapıştır sonra f5 tıkla bu kadar editör deki tüm prosedürleri aynı şekilde bu işlemi yap sorunun çözülür kardeşimmüsaitsen pc'me bağlanıp bir tanesini gösterirsen kalanını yapabilirim![]()
dc adresim sefadmr58 yardımını bekliyorumYapamadiysan DC bırak yardımcı olurum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
@hanzo_hasashi Arkadaşın dediği doğru editör klasör de prosedür var onun içindekileri kopyalayıp SQL daki qa ya yapıştırıp F5 basman yeterli tek tek yapman lazım 5 6 tane olması lazım prosedür de
Teşekkür ederim zahmet edip bu kadar yazmışsın ama bu işlerde yeni olduğum için bu kodlarla ne yapacağımı anlayamadımsizinki - (StrItem 600, StrItemEx 300) bunları ek olarak düzelticeksiniz produre anlıyorsa çözersiniz.
Benim kullandığım StrItem 600 , StrItemEx 300, Toplam = StrItem 900 şekilde dönüştürdüm.
Örnek :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
iyi forumlar dilerim.[/THANKS]