Neler yeni

SOURCE 2383 YILDIZGAME SOURCE %95 USKO ILE BIRE BIR OZELLIKLERE SAHIP

jwpunk

Graph. Desig.
KY Uzman Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
geçen denedim olmadi biri bu olur inş
Siz de bu sorunu yaşadınız mı?
1751777534286.png

memati81

KY Kıdemli Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
arkadaşlar bu sistemin üzerine gidin bence buglar vardır tabiki ama ben bu sistemin üstüne çok düştüm source olarak geliştirmeler yapmaya çalışıyorum

sinan208

KY Uzman Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
arkadaşlar bu sistemin üzerine gidin bence buglar vardır tabiki ama ben bu sistemin üstüne çok düştüm source olarak geliştirmeler yapmaya çalışıyorum
üstüne gitmek için giriş yapmak lazım once

connot select the character​

hatası veriyor kimsede çözümü söylemiyor

jwpunk

Graph. Desig.
KY Uzman Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
sourceden derledim bende hata vermedi oyuna giriyorum oynuyorum buğlara bakıyorum
İkimizde de aynı sorun var. GAMESERVER LOG'da herhangi bir veritabanında bulunmayan bir prosedürün talep edildiğini görebilirsiniz, bu muhtemelen erişimi engelliyor.

[ ODBC Error - 8.7.2025 10:46:27 ] ] Source: {CALL LOAD_PREMIUM_SERVICE_USER_V2(?)} Error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Could not find stored procedure 'LOAD_PREMIUM_SERVICE_USER_V2'. Description: Failed to execute statement.
[ ODBC Error - 8.7.2025 10:46:30 ] ] Source: {? = CALL SAVE_PREMIUM_SERVICE_USER_V2(?, ?, 0, 0, 0)} Error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Could not find stored procedure 'SAVE_PREMIUM_SERVICE_USER_V2'. Description: Failed to execute statement.

KrauSs

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
ko-yardim.com
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
ARKDAŞLAR BU SOURCELER TEMUKO DOSYALARIDIR UZERINDE CALISIP BU 2383 VERISONUNA YUKSELTILMIS VERSIYONDUR ISTIRAP DOSYALARIYLA ALAKASI YOKTUR.
UZUN ZAMANDIR ELIMDE GELISTIRMEYE CALISTIM.VE USKONUN %95 HALINE UYARLADIM.ILLAKI EKSIKLERI VARDIR COK TEST YAPTIM BIR COK KONUDA ILLAKI ATLADIKLARIM VARDIR. GERISINI SIZ TEST EDIN DENEYIN ARDAŞLAR SIMDIDEN KOLAY GELSIN...
JR
BDW
CSW
SAVASLAR
ITEM DIKME
KIRDIRMA
DROPLAR
GOREV SISTEMI
PREMIUM SISTEMI
AKLINIZA USKODAN NE GELIYORSA HEPSI VAR.
BIR KAC VIDEO ATIYORUM IZLEYIN DOSYALARDA UPLOAD OLUYOR.

--SQL VERSIONU 2019 DUR
--boost_1_76_0 KULLANIYOR
--Microsoft Visual Studio Community 2022

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
tesekkürler

Reklam
Reklam
Üst Alt