Reklam
Herkese Merhaba, Zamanında KOXACS ile yaptığım projede Sıfırdan kurulan Database,Panel Uif vb. çalışmalar bulunmakta.
Bu çalışmalar KOXACS ile işbirliğim sonrası KOXACS bünyesinde files satın alan, kiralanan veya hibe edilen Sunucu sahiplerine ücretsiz aktarılmakta olup bu sebeple Yapmış olduğum Paneli ve UİF'leri & Filesı ücretsiz paylaşıma sunuyorum.
NOT: database özenle hazırlanıp tüm hataları giderilmiş olmasına rağmen database'i tamamen şuanlık paylaşmıyorum.
Rar Pass: gnysoft
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekrler eline saglıkHerkese Merhaba, Zamanında KOXACS ile yaptığım projede Sıfırdan kurulan Database,Panel Uif vb. çalışmalar bulunmakta.
Bu çalışmalar KOXACS ile işbirliğim sonrası KOXACS bünyesinde files satın alan, kiralanan veya hibe edilen Sunucu sahiplerine ücretsiz aktarılmakta olup bu sebeple Yapmış olduğum Paneli ve UİF'leri & Filesı ücretsiz paylaşıma sunuyorum.
NOT: database özenle hazırlanıp tüm hataları giderilmiş olmasına rağmen database'i tamamen şuanlık paylaşmıyorum.
rar dan çıkarırken panelde shell gorunce gerisine bakmaya gerek bile duymadım.Herkese Merhaba, Zamanında KOXACS ile yaptığım projede Sıfırdan kurulan Database,Panel Uif vb. çalışmalar bulunmakta.
Shell derken hocam ? virüstotal mi göndereyim ne istersin ?rar dan çıkarırken panelde shell gorunce gerisine bakmaya gerek bile duymadım.
Dikkat Shell !
rardan çıkarırken shelli nasıl yakaladı ?rar dan çıkarırken panelde shell gorunce gerisine bakmaya gerek bile duymadım.
Dikkat Shell !
Gostereyim dostum.rardan çıkarırken shelli nasıl yakaladı ?
Detaylı incelersen hiçbir adrese bağlı olmadığını görebilirsin. sorun yok kontrolleri yapıp tekrar paylaşıyorum.Gostereyim dostum.
Ekli dosyayı görüntüle 19269
teşekkürlerDetaylı incelersen hiçbir adrese bağlı olmadığını görebilirsin. sorun yok kontrolleri yapıp tekrar paylaşıyorum.
TeşekkürlerHerkese Merhaba, Zamanında KOXACS ile yaptığım projede Sıfırdan kurulan Database,Panel Uif vb. çalışmalar bulunmakta.
Ekli dosyayı görüntüle 19268
Tekrar bakabilirsin.Gostereyim dostum.
Ekli dosyayı görüntüle 19269
Ok Guncellenmis.Tekrar bakabilirsin.