Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM 2369 KnightOnline.exe STIRAP-Client uyumlu

asd500

KY Üye
Kullanılan Source
Istırap .skyrusher
Kullanılan Database
Istırap .skyrusher
Kullanılan Client
Istırap .skyrusher
Versiyon
v2369
Elinde Virüssüz 2369 KnightOnline.exe olan varmı. Forumu kontrol ettim ve hepsi virüs Trojen uyarısı ile siliniyor.

ATABEYY

KY Uzman Üye
Yardımsever
Hiç sanmiyorum reis ama belki çok küçük bı ihtimal vardır birinde

mrtcntarhan

KY Kıdemli Üye
Virüslü derken exe içinde virüs yok dostlar bakın burada bir yanlış anlaşılma mevcut virüs programları unpack edilmiş signature keyi olmayan yani imzasız Exeleri tehdit olarak algılar Windows 10 da bu sorun çok aşırı olmasada ki 10 dada oluyor 11 ve üzeri işletim sistemlerinde özellikle 32 bit exelerde daha agresif davranıyor. Çözüm sadece bu aşamada defender veya virüs programı ile klasör ve exeyi hariç bırakmak veya zorla bıraktırmak.
Yada exeyi kendiniz build alabilip imzalamanız gerekir Buda 300 dolar gibi yıllık bir maliyete sahip araştırıp detaylı bilgi edinebilirsiniz

asd500

KY Üye
Virüslü derken exe içinde virüs yok dostlar bakın burada bir yanlış anlaşılma mevcut virüs programları unpack edilmiş signature keyi olmayan yani imzasız Exeleri tehdit olarak algılar Windows 10 da bu sorun çok aşırı olmasada ki 10 dada oluyor 11 ve üzeri işletim sistemlerinde özellikle 32 bit exelerde daha agresif davranıyor. Çözüm sadece bu aşamada defender veya virüs programı ile klasör ve exeyi hariç bırakmak veya zorla bıraktırmak.
Yada exeyi kendiniz build alabilip imzalamanız gerekir Buda 300 dolar gibi yıllık bir maliyete sahip araştırıp detaylı bilgi edinebilirsiniz

Ben pek anlamam 72 tane virüs programından 45 tanesi trojen diyorsa vardır bir bildiği.

peki ne önerirsiniz.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt