Reklam
I'll test itZONE_INFO tablosunu kontrol edin. oradaki bir sütunda atak kısmı olması gerekiyor.
ZONE_INFO tablosunu kontrol edin. oradaki bir sütunda atak kısmı olması gerekiyor.
Eğer ıstırap altyapısı kullanıyorsanız, canattak vs gibi bir fonksiyon vardı, ya da safearea fonksiyonlarına moradonun tamamını ekleyebilirsiniz (sadece oyuncular için koşul koyarak). Bu şekilde atak yapılamaz. Eğer aynı zamanda arena bölgesinde z ye basınca hedef olarak ta gelmesin istiyorsanız acs hook kısmındaki genie aktifken z ye gelmeme olayini moradon zonesine uyarlayabilirsiniz. Bu yazdıklarımı nasıl anlarsınız bilmiyorum, translate inşallah iş görür ?
Eğer ıstırap altyapısı kullanıyorsanız, canattak vs gibi bir fonksiyon vardı, ya da safearea fonksiyonlarına moradonun tamamını ekleyebilirsiniz (sadece oyuncular için koşul koyarak). Bu şekilde atak yapılamaz. Eğer aynı zamanda arena bölgesinde z ye basınca hedef olarak ta gelmesin istiyorsanız acs hook kısmındaki genie aktifken z ye gelmeme olayini moradon zonesine uyarlayabilirsiniz. Bu yazdıklarımı nasıl anlarsınız bilmiyorum, translate inşallah iş görür ?
Man, thanks for your reply. I think I should exclude the values in the chart first, and then look at the hooks. Can you tell me which column values are?ZONE_INFO tablosunu kontrol edin. oradaki bir sütunda atak kısmı olması gerekiyor.
Man, thanks for your reply. I think I should exclude the values in the chart first, and then look at the hooks. Can you tell me which column values are?Eğer ıstırap altyapısı kullanıyorsanız, canattak vs gibi bir fonksiyon vardı, ya da safearea fonksiyonlarına moradonun tamamını ekleyebilirsiniz (sadece oyuncular için koşul koyarak). Bu şekilde atak yapılamaz. Eğer aynı zamanda arena bölgesinde z ye basınca hedef olarak ta gelmesin istiyorsanız acs hook kısmındaki genie aktifken z ye gelmeme olayini moradon zonesine uyarlayabilirsiniz. Bu yazdıklarımı nasıl anlarsınız bilmiyorum, translate inşallah iş görür ?
AttackOtherNation ve AttackSameNation 0 yap.Man, thanks for your reply. I think I should exclude the values in the chart first, and then look at the hooks. Can you tell me which column values are?
AttackOtherNation ve AttackSameNation 0 yap.
Man, 21How to open the map arenaAttackOtherNation ve AttackSameNation 0 yap.