Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KONU DIŞI1886 Ruhunu Yaşatacak Dostlar Aranıyor :D
1886 dönemini çok özledim, o sıcaklık, samimiyet ve nostaljiyi tekrar yaşatmak için bir sunucu açmak istiyorum. Ama biliyorsunuz, tek başıma olmuyor. İyi bir sohbet arkadaşı, birlikte kafa yorabileceğim, bir şey bilmesine bile gerek yok takılabileceğim biri lazım. Havadan sudan konuşalım, güzel muhabbet edelim, keyifli vakit geçirelim! ?
Şimdi herkes 2383, 2400, 2500 gibi versiyonlar peşinde, ben açıkçası onlardan biraz yoruldum. Herkes yeni yeni sistemler yapıyor, ama benim aradığım eski tad, o hasret dolu, samimi ortam. İşte bu yüzden benim kafamdaki gibi, gerçekten bu işe gönül vermiş bir arkadaş arıyorum.
Ciddi düşünen, sadece takılmakla kalmayıp, birlikte emek verip 1886 ruhunu yaşatmaya niyeti olanlar DM atsın lütfen. Çünkü amaç sadece oyun açmak değil, gerçekten keyifli ve uzun soluklu bir şey yaratmak.
Evet, bazıları bu fikre gülüp geçebilir, buna da saygı duyuyorum. Ama siz bu versiyonlardan bıkmadınız mı hadi bende oynuyorum da inanınki sarmıyor
biz bile sıkıldık sürekli yenilik geliyor ve saçma sapan bir çok hook uiftir vb.. ben bile bıktım
artık inanın eski versiyon daha hoşuma gidiyor zamanında açtığım 1886 hoşuma gitmişti
eskileri özliyecek arkadaşlar varsa dm atın sayımızı bilelim takılalım be