Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM 1534 ALPHAGAME dosyaları üzerinde çalışıyorum. Slayt problemi yaşıyorum.

qweqwe06

KY Üye
Kullanılan Source
ALPHAGAME
Kullanılan Client
1534 Client
Versiyon
1534
Bir süredir 1534 versiyon ALPHAGAME source üzerinde çalısıyorum bir çok problemi fixledim sayılır ancak. Elimde sadece server source olduğu için slaytı bir yere kadar fixleyebiliyorum.
CharacterMovementHandler.cpp kısmında soft clamp ile düzenlemeye çalıstım. Daha önce bu tarz srclerde çalısmıs ve slaytı fixlemeyi başarmış birileri varsa yardımını bekliyorum.

qweqwe06

KY Üye
“Slayt ile Camera kamera uzaklaştırıldıysa, ASM gerekir.”
Kamera uzaklaştırılmadı. En azından benim tarafımdan distance orjinal görünüyor. Problem iki userın birbirini farklı koordinatlarda görmesi anlık hızlanma tarzı şeyler. Client ile server'ın da gelen ani paketlere verdiği tepki yani sert dönüşlerde 180 derecelik ani hareketlerde ve ard arda gelen paketlerde serverın clientin nerede olduğunu netleştirememesi ve ani kopuş ve farklı ekranda hızlanış.

ChaosKnightX

KY Kıdemli Üye
Ben de bunu uzun süre önce düzeltmiştim. Slayt sistemi 1950 ve 2000 sürümleri üzerinde çalışıyor.

Ekli dosyalar

• 9cd6bzg.jpg
    9cd6bzg.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

ChaosKnightX

KY Kıdemli Üye
Dostum niye banlasın ki, sitedeki bütün içerik yorum istiyor. Adam ne yapsın başka görmek için
Boş yorum atıp teşekkür etmeyenleri kabul etmiyorum, hak talep ediyorum. Sonuçta emek verip kod yazıyorum :D

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt