Reklam
database client varmı içinde hocam bakalım şu kral bloklarını filan çekelimArkadaşlar proje al hemen server aç tarzında bir proje değildir. Üzerine bir hayli emek verilmesi gereken ve tamamlanması gereken "EKSİK" bir proje durumundadır. Geliştirmek isteyen göz gezdirmek ve yapıyı kontrol etmek isteyenler için tekrar paylaşıyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Krall blokları falan bunda yok hocam onları arıyorsan bunda bulamazsındatabase client varmı içinde hocam bakalım şu kral bloklarını filan çekelim
tamam hocam EyvallahKrall blokları falan bunda yok hocam onları arıyorsan bunda bulamazsın
Benim imza görselimdekileri diyorsan 2585 version ve üstü bir projeden bulabilirsin ancak ve client aynı zamandatamam hocam Eyvallah
evet hocam human ve karus kralları gösteren 2 blok koymak istiyorum senin imzadaki gibiBenim imza görselimdekileri diyorsan 2585 version ve üstü bir projeden bulabilirsin ancak ve client aynı zamanda
naptın kral Server sourcesini mi dx11 yaptın yoksaArkadaşlar proje al hemen server aç tarzında bir proje değildir. Üzerine bir hayli emek verilmesi gereken ve tamamlanması gereken "EKSİK" bir proje durumundadır. Geliştirmek isteyen göz gezdirmek ve yapıyı kontrol etmek isteyenler için tekrar paylaşıyorum
b不错的各位朋友,这不是一个可以直接下载并立即搭建服务器的项目。这是一个“未完成”的项目,需要投入大量精力才能完善。我再次分享这个项目,是希望那些想要继续开发它的人可以看看,了解一下它的结构。
***隐藏文本:无法引用。***
linkte bir halt yokArkadaşlar proje al hemen server aç tarzında bir proje değildir. Üzerine bir hayli emek verilmesi gereken ve tamamlanması gereken "EKSİK" bir proje durumundadır. Geliştirmek isteyen göz gezdirmek ve yapıyı kontrol etmek isteyenler için tekrar paylaşıyorum
abi Krall kodlarini versene cekelim ^_________^Arkadaşlar proje al hemen server aç tarzında bir proje değildir. Üzerine bir hayli emek verilmesi gereken ve tamamlanması gereken "EKSİK" bir proje durumundadır. Geliştirmek isteyen göz gezdirmek ve yapıyı kontrol etmek isteyenler için tekrar paylaşıyorum