Reklam
1453 versiyonda orjinal fire drake dosya arayışım mevcuttur. Mantıklı tekliflere açığım.
Sen emin misin o dosyaların 1534 olduğuna
Sen emin misin o dosyaların 1534 olduğuna![]()
Evet basliklarda 1534 yazıyor Piyasada 1098 başlıklarıda mevcut ama sonuç V2 ye çıkıyorEvet, başlıkta "1534" yazıyor. Belki YNG satıyordur, source için bir teklif isteyebilirsin.![]()
Evet basliklarda 1534 yazıyor Piyasada 1098 başlıklarıda mevcut ama sonuç V2 ye çıkıyor![]()
Arkadaşın demek istediği şu YNG nin sattığı 19xx versiondan düşürme 15xx olduğunu diyor yani version düşürme bir proje diyor orjinal direct olarak 15xx sürüm olan bir proje değil diyor.1534 dosyasını kurdum. Güzel şeyler var diyebilirim, ama V2 kısmını göremedim. Belki sen yanlış görmüş olabilirsin.![]()
Tamer dediğin Nero mu hocam?1453 orjinal exe üzerinden geliştirilmiş bir proje arıyorum zamanında tamer hocam geliştiriyordu ona da ulaşamadım hobi amaçlı geliştirip rafa kaldıran çok oldu zamanında. 1453 uğraştırıcı ve bol buglu bir sezondu geliştiricilerin çok sevdiği bir sürüm değil![]()
ta kendisi yılladrdır kendisini bende görmüyorumTamer dediğin Nero mu hocam?
Evet onun 1453 dosyası baya ilerdeydi gruptaki muhabbetlere sinirlenip dosyayı siliyorum daha geliştirmiyorum demişti ve kaç sene oldu cidden ne kendisini nede dosyasını gören olmadı ''sözünün eri adammış''Tamer dediğin Nero mu hocam?
Tamer ve mustafa ( pentagram ) uzun zaman oldu bırakalı bu işleri aralarında devam eden sadece özkan özdemir kaldıEvet onun 1453 dosyası baya ilerdeydi gruptaki muhabbetlere sinirlenip dosyayı siliyorum daha geliştirmiyorum demişti ve kaç sene oldu cidden ne kendisini nede dosyasını gören olmadı ''sözünün eri adammış'')
Evet yapın şovunuzu bı görelim paylaşında hadi admin ler moderatör meydanasuan forumda paylaşılan hangi 1534 source daha ilerde?
hooklayıp paylaşalım
şov yapacağına soruya cevap vereydin !Evet yapın şovunuzu bı görelim paylaşında hadi admin ler moderatör meydana
valla sitede paylaşiican 1 tane source oda alphaşov yapacağına soruya cevap vereydin !
DüşlerinSokağı(Can) abiye yazarsan bu işin en iyisi o 1534 ondan sorulur.1453 versiyonda orjinal fire drake dosya arayışım mevcuttur. Mantıklı tekliflere açığım.